Wim Lybaert en Frank Deboosere koken op de VRT-toren

Wim Lybaert en Frank Deboosere koken op de VRT-toren

1000 zonnen: van maandag 20 tot en met vrijdag 24 juli om 19.40 uur op Eén

Vrijdag 17 juli 2015 — Het is feest bij 1000 zonnen: in Wordt vervolgd nemen we een hele week lang een kijkje bij de Gentse Feesten. 1000 zonnen volgt Ideefiks, een organisatie die creatieve concepten voor kinderen bedenkt. Ze willen van de Gentse Feesten ook voor hen iets leuks maken met een grote Kinderstoet.

Muzikant Merdan Taplak neemt ons in Weg met... mee naar Volterra, Tatyana Beloy maakt het spannend met vuurspuwen, en Wim Lybaert kookt samen met Frank Deboosere in De vierkante eter op de VRT-toren.

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

Wordt vervolgd

1000 zonnen gaat de feesttoer op: Gent is deze week volop in de ban van de Gentse Feesten. Dankzij Tine en Kim van Ideefiks moeten het ook leuke feesten worden voor de kinderen. 1000 Zonnen volgde hen samen met kinderburgemeester Bavo bij de organisatie van de grote Kinderstoet en de opbouw van het kinderdorp Gentopia.

Maandag 20 juli

In Weg met... laat muzikant Merdan Taplak ons meekijken in het fotoalbum over zijn zomervakantie in het Italiaanse Volterra. Festivalfee Katrijn Van Bouwel zet haar wellness-tent op naast het luidruchtige podium van Rock Herk.

Dinsdag 21 juli

Marijn Devalck neemt in Visite Guidée vier senioren mee naar het automuseum Mahymobiles in Leuze-en-Hainaut.

In De vierkante eter kweekt Wim Lybaert samen met Frank Deboosere op een speciale locatie: bovenop de VRT-toren.

Woensdag 22 juli

In De vrijwilliger volgt 1000 zonnen deze week Sandy.Zij trok met de Bouworde naar IJsland om er bomen te planten tegen de erosie.

Tatyana Beloy toont in #Thuisblijver aan dat het in eigen land ook spannend en heet kan worden: ze waagt zich aan een snelcursus vuurspuwen.

Dimitri Leue neemt het in De ambassadier op voor een dier dat al te vaak gewoon gepasseerd wordt. Vandaag probeert hij het nagenoeg onmogelijke en wil hij alles en iedereen enthousiast maken voor de zwarte rat.

Donderdag 23 juli

In Weet u nog? blikt 1000 zonnen met een flinke knipoog terug op het gezegende jaar 1969.

Dinsdag zag je hoe Wim in De vierkante eter met Frank Deboosere een tuintje installeerde bovenop de VRT-toren. Vandaag bereiden ze daar een heerlijke maaltijd met de oogst.

Vrijdag 24 juli

Siegfried De Doncker wordt in 12 stielen… elke vrijdag in een nieuwe job gedropt - en het zijn geen jobs voor watjes.

In De zandloper wandelt Annick Ruyts bij het ochtendgloren of bij valavond op het strand. Wie er dan over het zand loopt, heeft daar een goede reden voor. Vandaag ontmoet ze er Xavier en zijn vrienden, die heel vroeg zijn opgestaan om te kunnen surfen.

 

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

1000 zonnen is een programma van VRT Televisie voor Eén.

Frank en Wim koken op de VRT-toren
Tatyana Beloy leert vuurspuwen