Wim Lybaert en Eva Daeleman trakteren Vlaamse moestuiniers op een tuinfeest

Wim Lybaert en Eva Daeleman trakteren Vlaamse moestuiniers op een tuinfeest

1000 zonnen: van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus om 19.40 uur op Eén

Vrijdag 21 augustus 2015 — 1000 zonnen volgt een hele week lang de jonge Belgische band Lohaus. Zij reizen naar het Sziget Festival in Boedapest om er op te treden voor een internationaal publiek.

Verder neemt voetbalster Imke Courtois ons met haar vakantiefoto's mee naar Frankrijk, zet festivalfee Katrijn Van Bouwel haar wellness-tent op Pukkelpop op, en geeft Wim Lybaert samen met Eva Daeleman een tuinfeest voor enkele Vlaamse moestuiniers.

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

Wordt vervolgd

1000 zonnen reist een hele week mee in het zog van de jonge Belgische band Lohaus naar het Sziget Festival in Boedapest. Ze wonnen hun plaatsje op het podium van dit grootste festival van Europa tijdens een
muziekwedstrijd in Gent. Een professionele jury haalde hen er als winnaar uit. Na een coaching reizen ze naar Boedapest, waar ze zich kunnen tonen aan een internationaal publiek.

Maandag 24 augustus

Zobie snuffelt vandaag in Genk en daar springen de liefdesvonken bij de honden over. Even later stopt hij voor een aaitje bij twee jonge dansers.

Festivalfee Katrijn Van Bouwel zet haar wellness-tent op in Hasselt op de camping van Pukkelpop, om festivalgangers te verwennen.

In Weg met… mogen we met voetbalster Imke Courtois mee naar Frankrijk.

Dinsdag 25 augustus

In Visite guidée neemt Marijn Devalck voor de laatste keer deze zomer enkele kwieke senioren mee in zijn oldtimer busje. De Leeuw van Waterloo is de bestemming, maar de reis ernaartoe is een avontuur op zich.

Wim Lybaert ging in De vierkante eter de hele zomer langs bij bekende gezichten om er een moestuinbak op te zetten. Maar ook Vlaamse moestuiniers hebben Wim via sociale media op de hoogte gehouden over hun eigen vierkantemeter-bak. Wim nodigt enkele van hen uit in zijn eigen tuin. Samen met Eva Daeleman zet hij er een oogstfeest op poten.

Woensdag 26 augustus

In De ambassadier neemt Dimitri Leue het op voor een dier dat al te vaak gewoon gepasseerd wordt in de zoo. Vandaag breekt hij een lans voor de luiaard.

Donderdag 27 augustus

In Weet u nog? blikken we terug op 1962 - het jaar van Tante Terry, jazz en de twist.

In De vierkante eter keren we terug naar Wims tuinfeest.

Vrijdag 28 augustus

In De wolken tekenen onze tekenaars jouw wolkenfantasie.

En Siegfried De Doncker gaat in 12 stielen... weer een uitdagende job aan.

 

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

1000 zonnen is een programma van VRT Televisie voor Eén.