Wie wint zondag de finale van Twee tot de zesde macht?

Wie wint zondag de finale van Twee tot de zesde macht?

Namen de bekende duo’s het in Twee tot de zesde macht de voorbije weken telkens tegen onbekende medemensen op, dan staan ze op zondag 17 april oog in oog met elkaar. In de finale van de Eén-quiz gaan stamgasten Maaike Cafmeyer, Tom Waes en Jeroen Meus de strijd aan met elkaar en nemen elk hun 'partner in crime' mee om nog één keer geld te verdienen voor Kom op tegen kanker. Maaike heeft Wim Willaert aan haar zijde, Jeroen gaat voor Wim Lybaert en Tom neemt Pascal Braeckman mee.

Door hun krachten te bundelen wisten de leden van de zesde macht de afgelopen weken een mooi bedrag van dertigduizend euro in te zamelen. Het winnend team doet nog eens tienduizend euro in de pot.

Maar voor het zover is, legt presentator Bart De Pauw de zesde macht nog één keer op de rooster, zondag in de finale van Twee tot de zesde macht. 

 

Twee tot de zesde macht, zondag 17 april om 20.35 uur op Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos