Voor hetzelfde geld: wat moet een goede vibrator kosten?

Voor hetzelfde geld: wat moet een goede vibrator kosten?

En verder nog op woensdag 7 september: zijn dure vaatwastabletten ook beter en hoe bouw je een schuldenberg af?

Voor hetzelfde geld startte vorige week het vierde seizoen sterk met ruim 896.000 kijkers. (live+ uitgesteld)

Deze week test Thomas Vanderveken uit of dure all-in-one-vaatwastabletten eigenlijk wel doen wat ze beloven. En wat blijkt in dit geval: duurder is zeker niet altijd beter. Jan Van Looveren duikt onder in de wereld van de seksspeeltjes en wil weten hoe je de beste vibrator koopt voor je geld. En Britt Van Marsenille zoekt uit hoe je zo snel en zo goedkoop mogelijk van je schulden afraakt.

Voor hetzelfde geld, elke woensdag om 20.40 uur op Eén

Zijn all-in-one-vaatwastabletten écht alles-in-één?

We moeten het allemaal doen, afwassen. Wie thuis een vaatwasser heeft, kan zich al heel wat moeite besparen. Voor de prijs van een vaatwastablet is de vuile vaat schoon.

Maar welk tablet kies je? Een klassiek vaatwastablet of een all-in-one? Ook de prijsverschillen zijn groot. Thomas trekt op onderzoek in de wereld van all-in-one tabletten en glansspoelmiddel en ontdekt al snel dat het ene tablet het andere niet is.

Wat kost een goede vibrator?

Een tijdje terug zat er voor 5 euro een vibrator bij een vrouwenblad. Dat is geen geld. Maar een klein online onderzoekje leert dat er vibrators zijn in alle smaken en prijzen: 200 euro voor een vibrator is geen uitzondering.

Maar wat is nu het verschil tussen die vibrators? En hoe weet je of je de juiste prijs betaalt voor zo’n speeltje? Jan kon dat helaas niet zelf testen. Maar hij vond enkele jongedames bereid om hem te helpen. Samen zochten ze uit hoe je de beste vibrator koopt voor je geld. De huismerkvibrator van een grote erotiekketen kwam als beste uit de test.

Snel en goedkoop van je schulden af

Steeds meer mensen hebben schulden: vorig jaar deden 62.000 mensen een beroep op het OCMW om zich te laten helpen met hun schulden. En schulden kosten geld. Véél geld.

Kleine schulden die onbetaald blijven worden al snel grotere schulden die vaak een veelvoud zijn van het oorspronkelijke bedrag. Herinneringsbrieven, deurwaarderskosten, de rekening loopt snel op. Hoe kom je dus zo snel en zo goedkoop mogelijk van je schulden af? Britt zocht het uit.

Voor hetzelfde geld, woensdag 7 september om 20.40 uur op Eén

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos