Voor hetzelfde geld logeert gratis in een viersterrenhotel in Londen

Voor hetzelfde geld logeert gratis in een viersterrenhotel in Londen

Voor hetzelfde geld: woensdag 7 oktober om 20.35 uur

Maandag 5 oktober 2015 — Kan je met een klein budget toch een luxueuze citytrip maken?  Britt Van Marsenille en Thomas Vanderveken brengen het antwoord op woensdag 7 oktober in Voor hetzelfde geld.

Scheiden doet lijden en kost vaak ook nog eens veel geld. Jan Van Looveren wil weten of het ook goedkoper kan. 

En elke week wagen meer dan 1,2 miljoen Belgen hun kans met de Lotto. Kan je je je winstkansen vergroten, wil Britt graag weten.

Voor hetzelfde geld: elke woensdag om 20.35 op Eén.

  • BETAALBARE LUXUEUZE CITYTRIPS

Een kamer van 217 euro in het centrum van Londen gratis vastkrijgen, dat is  kicken! “    (Britt Van Marsenille)

Britt Van Marsenille en Thomas Vanderveken proberen om met een klein budget toch een luxueuze citytrip naar Londen te organiseren voor Jan Van Looveren. In het budget moet zowel de verplaatsing zitten, enkele toeristische attracties, eten, avondentertainment, maar ook een verblijf voor twee personen in een luxe hotelkamer.

Een betaalbare hotelkamer vinden in het centrum van Londen is niet vanzelfsprekend. Londen is één van de duurste steden ter wereld en vooral het verblijf kan veel geld kosten..

Terwijl Thomas op zoek gaat naar een last- minute hotelkamer om zo de prijs te drukken krijgt Britt een gouden tip van Bart Lapers (*). Bart Lapers is een globetrotter en reisexpert. Hij slaagde er de voorbije jaren verschillende keren in om gratis te verblijven in de meest luxueuze hotels in Europa.

Het principe is simpel, sommige hotelketens garanderen via hun website de laagste prijs voor hun hotelkamers. Indien je toch ergens anders een lagere kamerprijs vindt krijg je de eerste nacht gratis en de volgende nachten aan een lagere prijs. Maar ook als je maar één nacht boekt is de kamer gratis! Ideaal dus voor een weekend trip. Britt slaagt er in om in het 4-sterren hotel Indigo, in het hart van Londen, een luxekamer van 217 euro gratis te boeken. 

(*) Bart Lapers heeft zich al jaren specialiseerd om met een beperkt budget toch luxueus te reizen. Hij is bereid om verdere toelichtingen te geven. (GSM : 00 32 477.777.103)-  (email: bart°bart.la). Ook op zijn blog : http://travel.bart.la krijg je regelmatig tips.

  • JAN VAN LOOVEREN GAAT BUDGETVRIENDELIJK SCHEIDEN

De meeste koppels denken, huwelijksconflict, advocaten, rechtbank. Ik geloof meer in conflict, bemiddeling, oplossing … “  (Christine Jacobs – erkend bemiddelaar )

In Vlaanderen eindigt 1 huwelijk op 3 in een echtscheiding. Ook Jan Vanlooveren heeft het meegemaakt en heeft zijn echtscheiding geregeld via een notaris. Maar rond hem ziet hij regelmatig hoe de spanningen tussen de ex- partners hoog oplopen, met als resultaat een vechtscheiding voor de rechtbank. Dat betekent meestal een lange procedure met advocaten en een rekening die makkelijk oploopt tot enkele duizenden euro’s.

Hij onderzoekt of je ook budgetvriendelijk kunt scheiden. Opvallend daarbij is de groeiende populariteit van de bemiddelaars. Zij doen er alles aan om een procedure voor de rechtbank te vermijden. Volgens erkend bemiddelaar Christine Jacobs redeneren de meeste koppels dat na een zware relatiebreuk, het vertrouwen weg is en enkel een advocaat en de rechtbank voor een regeling kunnen zorgen.  Bemiddelaars  geloven dat elk conflict door bemiddelingen opgelost kan worden.

  • KAN JE DE KANS VERGROTEN OM DE LOTTO TE WINNEN?

Elke week wagen meer dan 1,2 miljoen Belgen hun kans met de Lotto en wordt er voor ruim 7 miljoen euro ingezet. En iedereen hoopt hetzelfde: ooit schandalig rijk worden.

Britt Van Marsenille wil dat ook eens proberen en speelt voor de eerste keer mee met de Lotto. Ze vraagt zich  af hoe groot de kans is om de jackpot te winnen en of er een manier bestaat om haar winstkansen te vergroten. 

Voor hetzelfde geld: elke woensdag om 20.35 op Eén.

Voor hetzelfde geld<br/>(c) VRT
Voor hetzelfde geld<br/>(c) VRT
Voor hetzelfde geld<br/>(c) VRT
Voor hetzelfde geld<br/>(c) VRT
Voor hetzelfde geld<br/>(c) VRT
Voor hetzelfde geld<br/>(c) VRT
Voor hetzelfde geld<br/>(c) VRT
Voor hetzelfde geld<br/>(c) VRT