Vlaanderen Feest met Raymond van het Groenewoud, Will Tura, K3 en Stan Van Samang

Vlaanderen Feest met Raymond van het Groenewoud, Will Tura, K3 en Stan Van Samang

Eén viert de Vlaamse feestdag met live muziekshow vanuit Antwerpen

Op maandag 11 juli vat Peter Van de Veire post op de Grote Markt in Antwerpen voor een feestelijke muziekshow op de Vlaamse feestdag in het kader van Vlaanderen Feest!. Ze plaatst het orgelpunt op de 11-daagse ter gelegenheid  van 11 juli die de voorbije dagen in honderden initiatieven en evenementen overal in Vlaanderen open waaierde in aanloop van de Vlaamse feestdag.  De show ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse gemeenschap brengt een heleboel topartiesten die uitsluitend Nederlandstalige muziek brengen. Het wordt een mix van de allergrootste Vlaamse klassiekers, de beste actuele hits en enkele verrassende muzikale combinaties. 

Enkele reeds bevestigde artiesten zijn Raymond van het Groenewoud, Stan Van Samang, Dana Winner, Will Tura, K3, Niels Destadsbader, Christoff, Laura Lynn, KIA, Willy Sommers, Pieter Embrechts en De Romeo´s.

Ook andere VRT-netten besteden op 11 juli aandacht aan de Vlaamse feestdag.

Vlaanderen Feest wordt live uitgezonden op Eén, vanaf 21.00 uur.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos