Vive Tom: Vive le vélo special voor afscheid Tom Boonen

Vive Tom: Vive le vélo special voor afscheid Tom Boonen

Karl Vannieuwkerke blikt samen met Eddy Planckaert, Wim Opbrouck, Kevin De Weert en Wilfried de Jong terug op wielercarrière van Tom Boonen

Zondag 9 april wordt Parijs-Roubaix gereden, de wedstrijd waarin Tom Boonen officieel afscheid neemt van het wielrennen. Een historisch moment dat voor Karl Vannieuwkerke niet ongemerkt mag voorbijgaan. Daarom doopt hij zijn Vive le vélo eenmalig om tot Vive Tom.

In de live talkshow blikt Karl terug op de goedgevulde carrière van Tom. Dat doet hij samen met Eddy Planckaert, die zelf Parijs-Roubaix won in 1990. Ook Kevin De Weert, huidig bondscoach, jeugdvriend van Tom en ook acht jaar lang zijn ploegmaat, komt langs in Vive Tom. En koersliefhebbers pur sang Wim Opbrouck en Wilfried de Jong bewonderen elk op hun manier de renner en de man Tom Boonen. Samen met Karl blikken ze terug op Toms prestaties. 

Vive Tom heeft daarnaast natuurlijk veel aandacht voor de actualiteit van de dag en verder kijkt het programma naar de rijke carrière van Tom met reportages over zijn jeugdjaren en zijn doorbraak op het hoogste niveau.

Vive Tom: zondag 9 april om 21.15 uur op Eén.

 

 

 

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos