Vinden Gregory, Liesbeth en Lars deze week een lief?

Vinden Gregory, Liesbeth en Lars deze week een lief?

Vind je lief: van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén

Afgelopen week begeleidde Bieke Ilegems in Vind je lief singles Frédéric, Wim en Joris op hun zoektocht naar een lief. Deze week volgt ze, samen met relatie-experte Rika Ponnet en haar team, Gregory (23) uit Lokeren, Liesbeth (37) uit Hasselt, en Lars (40) uit Everberg. Elke kandidaat gaat weer op drie verschillende dates, om vervolgens het eindspel te spelen met als inzet een reis naar Tenerife.

Vind je lief: van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén

De singles

Deze week maken we in Vind je lief kennis met Gregory (23), Liesbeth (37) en Lars (40). Gregory uit Lokeren is dit seizoen de benjamin, maar verkijk je niet op deze ambitieuze jongeman. Ondanks zijn leeftijd wil hij snel een gezin beginnen. De vrouw die hij daarvoor zoekt, moet beschikken over een flinke dosis pit en ambitie. Liesbeth uit Hasselt durfde zich na een relatie van meer dan twaalf jaar lange tijd niet open te stellen voor mannen, maar nu is ze helemaal klaar voor een nieuwe partner. In haar zoektocht vertrouwt ze vooral op haar buikgevoel. Ze wil een trouwe man die net als zij een gezonde levensstijl belangrijk vindt. Lars uit Everberg is een succesvol manager die 2.5 jaar geleden zijn relatie van twintig jaar zag stuklopen. Na een moeilijke aanpassingsperiode zit hij nu weer helemaal goed in zijn vel. Lars zoekt een intelligente vrouw die vooruit wil in het leven. Zijn twee dochters van negen en twaalf zitten mee in de package deal.

De dates

Op maandag duiken Rika Ponnet en haar team in alle inschrijvingen op zoek naar een geschikte date voor onze drie singles. Het eerste afspraakje speelt zich af aan de eettafel. De duo’s krijgen tijdens een doordeweekse maaltijd enkele uit het leven gegrepen problemen voorgeschoteld, die ze als koppel moeten bespreken en oplossen. Al snel blijkt dat deze relatietest heel wat discussies met zich meebrengt.

Op dinsdag zien Liesbeth, Gregory en Lars hun eigen favoriet van het singlesevent terug. Voor de relatietest van vandaag krijgen de koppels een aantal schoolkinderen onder hun hoede tijdens een uitstapje naar een dierenpark. Dit onschuldig namiddagje vertier brengt bij een van de singles heel wat emoties naar boven die een grote invloed hebben op het keuzemoment.

Op woensdag gaan de drie singles op bezoek bij de keuze van hun familie en vrienden. Samen rijden ze naar een romantische locatie waar ze een fotoshoot krijgen met een professionele fotograaf. De intimiteit van deze relatietest is erg confronterend, maar het brengt de singles letterlijk en figuurlijk dichter bij elkaar.

Op donderdag wordt de favoriete date van de afgelopen drie dagen gekozen. Met wie hadden Liesbeth, Gregory en Lars de beste connectie en met wie spelen ze dus het eindspel? Als laatste opdracht van deze week moeten ze op een foodfestival een lekkere snack naar keuze bereiden en verkopen. Wie de meeste winst maakt, mag op reis naar Tenerife.

Vind je lief: vanaf 12 juli van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén.

Vind je lief is een programma van deMENSEN voor Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos