Vind je lief: hoe gaat het nu met de koppels uit seizoen 1?

Vind je lief: hoe gaat het nu met de koppels uit seizoen 1?

Drie kick-off afleveringen vanaf dinsdag 12 juli

Vanaf dinsdag 12 juli is Vind je lief terug. Bieke Ilegems staat, samen met relatie-experte Rika Ponnet en haar team, vijftien nieuwe singles bij in hun zoektocht naar de ware liefde. Maar eerst blikken ze in drie kick-off afleveringen terug: hoe gaat het nu met de vijf koppeltjes die uit het eerste seizoen van Vind je lief voortgekomen zijn?

Vorig seizoen leerde Guy de charmante Nele kennen, viel Nabil als een blok voor Els, warmde Jills hart voor Bart, was er een klik tussen Bram en Stefanie, en werden ook Caroline en Carlo een koppel. Bieke gaat bij hen langs, en we ontdekken welke relaties hebben standgehouden.

Ook krijgen we in deze kick-off afleveringen al een voorsmaakje van de vijftien nieuwe singles van dit seizoen. Vanaf maandag 18 juli helpt Bieke per week dan drie singles in hun zoektocht naar de liefde. 

Vind je lief: kick-off op 12, 13 en 14 juli om 21.15 uur op Eén.

Vind je lief is een programma van deMENSEN voor Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos