Vijfde liveshow van Steracteur sterartiest: de steracteurs brengen verrassende duetten

Vijfde liveshow van Steracteur sterartiest: de steracteurs brengen verrassende duetten

Wie valt deze week af, Gio of Hilde?

Morgenavond zetten de steracteurs weer hun beste beentje voor in de vijfde liveshow van Steracteur sterartiest op Eén. Al zingend proberen ze geld in te zamelen voor hun goede doel. De acteurs hebben morgenavond nog een verrassing in petto. Naast hun solonummer, brengen ze voor het eerst ook een duet. Welke drie duo’s optreden, wordt bekend gemaakt tijdens de liveshow.  Alsof de zenuwen voor een liveshow nog niet groot genoeg zijn, kreeg Steracteur sterartiest deze voormiddag nog hoog bezoek: de koning en koningin kwamen langs om de studio te inspecteren, en kregen daarbij een korte rondleiding van presentatrice Danira Boukhriss.

Wie verlaat morgen Steracteur sterartiest? Dat is de vraag die heel Vlaanderen bezighoudt. Vorige week kwam Giovanni Kemper tot ieders verbazing samen met Hilde De Baerdemaeker op de pijnbank te zitten. Gers Pardoel had Gio en Sieg die avond nochtans uitgeroepen tot zijn favorieten. Wat het publiek beslist heeft, komen we morgenavond te weten. Dan moet een van beide steracteurs de wedstrijd verlaten.

Ook deze week kiest de jury (Ingeborg, Kristel Verbeke en Gers Pardoel) na alle optredens één steracteur die een vrijstelling krijgt. Deze kandidaat gaat meteen door naar de volgende liveshow. Nadien bepalen de kijkers via sms welke twee artiesten op de pijnbank terechtkomen. Zoals elke week nemen Peter Van de Veire en Danira Boukhriss de presentatie op zich.

ONTDEK VIA "LEES MEER" HIERONDER WELKE NUMMERS DE STERACTEURS MORGEN BRENGEN

Steracteur sterartiest: donderdag 30 november om 20.40 uur op Eén. De liveshow wordt telkens op vrijdag om 16.00 uur heruitgezonden op Eén.

Giovanni Kemper – Sorry

Als Gio doorgaat, opent hij de show met Sorry van tieneridool Justin Bieber. Hij steunt het goede doel TEJO (Therapeuten voor jongeren), dat in Vlaanderen onmiddellijk, anoniem en gratis laagdrempelige therapeutische ondersteuning biedt aan jongeren tussen tien en twintig jaar.

OF

Hilde – If you could read my mind

Als Hilde doorgaat naar deze vijfde liveshow, opent zij de show met het nummer If you could read my mind van Gordon Lightfoot. Zij steunt daarmee het Nicolasfonds. Dat goede doel ondersteunt premature baby’s, en bij uitbreiding hun ouders, die langdurig op de dienst neonatale intensieve zorgen verblijven en ook na hun ontslag nog extra zorgen nodig hebben.

Sieg De Doncker – Black Betty

Sieg rockt deze week met Black Betty van Ram Jam. Hij steunt zo het Expertisecentrum dementie Vlaanderen, dat iedereen in Vlaanderen ondersteunt die met dementie te maken krijgt: van scholen tot zorgvoorzieningen, van mantelzorgers tot artsen, apothekers en anderen.

Tinne Oltmans – My funny valentine

Tinne brengt deze vijfde liveshow het nummer My funny valentine uit de musical Babes in arms. Met haar deelname aan Steracteur sterartiest steunt Tinne het goede doel VAGGA vzw (Vereniging voor ambulante geestelijke gezondheidszorg Antwerpen): zij bieden hulpverlening aan voor mensen met psychische problemen.

Michiel De Meyer – Treat you better

Michiel kiest voor de radiohit Treat you better van Shawn Mendes. Hij steunt daarmee het goede doel Villa Rozerood, een respijthuis in De Panne voor ernstig zieke kinderen met ondersteuningsnood.

Bab Buelens – Maniac

Bab brengt Maniac van Michael Sembello. Bab steunt zo de Cliniclowns. De clowns brengen afleiding en plezier aan kinderen en jongeren die door ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling of andere verzorgende omgeving verblijven.

Ianthe Tavernier – Dernière danse

Ianthe waagt zich aan het Frans en sluit de show af met Dernière danse van Indila. Ianthes neefje is doof en daarom steunt zij Doof Vlaanderen, de federatie van Vlaamse Dovenorganisaties die werk maakt van gelijkwaardigheid, emancipatie en ontplooiing van dove personen en hun taal - de Vlaamse Gebarentaal - in de samenleving.

 

Steracteur sterartiest: donderdag 30 november om 20.40 uur op Eén. De liveshow wordt telkens op vrijdag om 16.00 uur heruitgezonden op Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos