VIDEO | Simonneke uit THUIS ziet vandaag voor het eerst haar dochter Kaat Bomans

VIDEO | Simonneke uit THUIS ziet vandaag voor het eerst haar dochter Kaat Bomans

Emotioneel moment vandaag in THUIS: Simonneke ( Marleen Merckx) krijgt voor het eerst haar dochter Kaat Bomans (Leen Dendievel) te zien tijdens een skype-gesprek."Het is wat raar nog", zegt Simonne. "Het zal wel wennen, ik ben het al gewoon ondertussen", zegt Kaat tegen haar moeder. 

Maanden had ze hiernaar uitgekeken: "Ik was zo benieuwd om u te zien, en nu... sorry."

Ook Frank kon vanop een afstand zien hoe ontroerd zijn vrouw en dochter waren. Simonne: "Hij is ook heel benieuwd naar u." Frank verlaat het huis zonder een woord. 

VIDEO: Bekijk hieronder het volledige eerste gesprek via skype tussen moeder en dochter

Franky Bomans lichtte op het einde van het vorige seizoen zijn familie in over zijn transitie van man naar vrouw. Vanavond, iets meer dan zeven maanden na dit nieuws, krijgt Simonne -en met haar alle kijkers- haar dochter Kaat Bomans dan eindelijk voor het eerst te zien.

Kaat komt nog niet meteen naar huis

Kaat Bomans keert wel nog niet onmiddellijk terug naar België en wil in de VS in een veilige cocon verder wennen aan zichzelf. Dit skype-gesprek was een eerste belangrijke stap in haar terugkeer naar die ene plek, THUIS.

Het boek 'Herboren': het volledige verhaal

Wat er de afgelopen maanden allemaal gebeurd is in het leven van Kaat Bomans werd in THUIS maar sporadisch verteld via de telefoongesprekken met haar moeder Simonne.  In het boek 'Herboren. Het derde THUIS-boek in de reeks Wat u (nog) niet zag op televisie' staat wel het volledige verhaal.  Niet alleen wat er zich allemaal in San Fransisco afspeelde, maar ook wat er de komende weken nog zal gebeuren nu Simonne haar dochter gezien heeft.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos