Skip to Content
VIDEO | Simonneke uit THUIS ziet vandaag voor het eerst haar dochter Kaat Bomans

VIDEO | Simonneke uit THUIS ziet vandaag voor het eerst haar dochter Kaat Bomans

Emotioneel moment vandaag in THUIS: Simonneke ( Marleen Merckx) krijgt voor het eerst haar dochter Kaat Bomans (Leen Dendievel) te zien tijdens een skype-gesprek."Het is wat raar nog", zegt Simonne. "Het zal wel wennen, ik ben het al gewoon ondertussen", zegt Kaat tegen haar moeder. 

Maanden had ze hiernaar uitgekeken: "Ik was zo benieuwd om u te zien, en nu... sorry."

Ook Frank kon vanop een afstand zien hoe ontroerd zijn vrouw en dochter waren. Simonne: "Hij is ook heel benieuwd naar u." Frank verlaat het huis zonder een woord. 

VIDEO: Bekijk hieronder het volledige eerste gesprek via skype tussen moeder en dochter

Franky Bomans lichtte op het einde van het vorige seizoen zijn familie in over zijn transitie van man naar vrouw. Vanavond, iets meer dan zeven maanden na dit nieuws, krijgt Simonne -en met haar alle kijkers- haar dochter Kaat Bomans dan eindelijk voor het eerst te zien.

Kaat komt nog niet meteen naar huis

Kaat Bomans keert wel nog niet onmiddellijk terug naar België en wil in de VS in een veilige cocon verder wennen aan zichzelf. Dit skype-gesprek was een eerste belangrijke stap in haar terugkeer naar die ene plek, THUIS.

Het boek 'Herboren': het volledige verhaal

Wat er de afgelopen maanden allemaal gebeurd is in het leven van Kaat Bomans werd in THUIS maar sporadisch verteld via de telefoongesprekken met haar moeder Simonne.  In het boek 'Herboren. Het derde THUIS-boek in de reeks Wat u (nog) niet zag op televisie' staat wel het volledige verhaal.  Niet alleen wat er zich allemaal in San Fransisco afspeelde, maar ook wat er de komende weken nog zal gebeuren nu Simonne haar dochter gezien heeft.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos