Video | Maak kennis met Het koor: "Dit komt recht uit ons hart"

Video | Maak kennis met Het koor: "Dit komt recht uit ons hart"

Nieuwe rubriek, vanaf 19 februari elke vrijdag in Iedereen beroemd

Vanavond maakt de kijker van Iedereen beroemd kennis met 'Het koor', niet zomaar een koor van mensen die samen zingen. Het Koor zijn zo'n 25 Brusselaars van het collectief Forsiti'A die afgelopen jaar werkten aan een uitzonderlijk sociaal-artistiek muziekproject. Ze hebben allen een ietwat hobbelig levensparcours maar ook- en vooral - delen ze de passie voor Brussel én muziek. 

Na een eigen muziekshow werken ze nu aan een eerste cd. Zo krijgt het zelfvertrouwen van Freddy, Abdoulaye, Yao, Werner en vele anderen een boost van jewelste. "Het komt echt uit het hart, we zingen over wat we hebben meegemaakt." 

De artistieke begeleiding van Hans en Ciska zorgt ervoor dat iedereen zichzelf telkens weer overstijgt. Ruwe diamanten worden geslepen en vooral: de leden ontdekken elkaars verhaal.En de kijker van Iedereen beroemd samen met hen. Het resultaat zijn stuk voor stuk verrassende, warme portretten, en een kanjer van een plaat.

En dat koor, dat klinkt zo: https://youtu.be/vk45b6PzScE

Het koor, vanaf 19 februari elke vrijdag in Iedereen beroemd om 19.40 uur op Eén

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos