Video | Jelle Cleymans neemt afscheid van de THUIS-kijker

Video | Jelle Cleymans neemt afscheid van de THUIS-kijker

Een definitief afscheid op Kerstdag

Vrijdag 25 december 2015 — Het Amerikaanse avontuur tussen Lena en Jens mocht niet zijn. De vreugde van de verloving werd hard neergeslagen met de aanrijding door Paulien, zijn eerste grote liefde en nog steeds beste vriendin notabena. Op Kerstdag bezweek Jens aan zijn verwondingen in het ziekenhuis in de liefdevolle armen van Lena. In de kerstaflevering van vanavond liggen verdriet en geluk heel dicht bij elkaar.

Jelle Cleymans speelde bijna 8 jaar Jens De Belder in de populairste serie van Vlaanderen. Hij legt zich nu toe op zijn eigen muziek en zijn nieuwe job bij Radio 2. Jelle: " Na bijna acht jaar voel ik dat de tijd rijp is om andere horizonten op te zoeken. Ik ga nu de tijd nemen om nog meer te schrijven. Je zal me ook meer in het theater vinden, maar misschien hoor je me ook wel op de radio, want ik presenteer momenteel afwisselend Middagpost op Radio 2, regio Antwerpen."

Bekijk hieronder de afscheidsboodschap van Jelle voor de kijkers: " Het is altijd een hele eer geweest om Jens te mogen spelen in de beste soap van Vlaanderen! Ik ga het laatste pintje in de Frens schenken op de gezondheid van onze geliefde soap. Schol!"