Video | Jelle Cleymans neemt afscheid van de THUIS-kijker

Video | Jelle Cleymans neemt afscheid van de THUIS-kijker

Een definitief afscheid op Kerstdag

Het Amerikaanse avontuur tussen Lena en Jens mocht niet zijn. De vreugde van de verloving werd hard neergeslagen met de aanrijding door Paulien, zijn eerste grote liefde en nog steeds beste vriendin notabena. Op Kerstdag bezweek Jens aan zijn verwondingen in het ziekenhuis in de liefdevolle armen van Lena. In de kerstaflevering van vanavond liggen verdriet en geluk heel dicht bij elkaar.

Jelle Cleymans speelde bijna 8 jaar Jens De Belder in de populairste serie van Vlaanderen. Hij legt zich nu toe op zijn eigen muziek en zijn nieuwe job bij Radio 2. Jelle: " Na bijna acht jaar voel ik dat de tijd rijp is om andere horizonten op te zoeken. Ik ga nu de tijd nemen om nog meer te schrijven. Je zal me ook meer in het theater vinden, maar misschien hoor je me ook wel op de radio, want ik presenteer momenteel afwisselend Middagpost op Radio 2, regio Antwerpen."

Bekijk hieronder de afscheidsboodschap van Jelle voor de kijkers: " Het is altijd een hele eer geweest om Jens te mogen spelen in de beste soap van Vlaanderen! Ik ga het laatste pintje in de Frens schenken op de gezondheid van onze geliefde soap. Schol!"

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos