VIDEO |  Zingende Jan Decleir in Den elfde van den elfde

VIDEO | Zingende Jan Decleir in Den elfde van den elfde

Herbekijk de nummers uit Den elfde van den elfde

Vanavond was de eerste aflevering van Den elfde van den elfde te zien op Eén. Deze zevendelige fictiereeks, geschreven en geregisseerd door Tom Van Dyck en Alice Reijs, heeft ook een muzikaal kantje. Wanneer het de personages al pratend niet meer lukt om te zeggen wat in hen omgaat, schakelen ze over op zang. Componist van dienst was steeds Koen Brandt.

Herbekijk hieronder de twee nummers uit deze eerste aflevering. In Wees Gegroet, gezongen door Peter De Graef, wordt Hubert ingehuldigd als Prins Carnaval. "Aan blijdschap is uw naam verbonden, aan welbehagen en vertier. Gij zijt de schepper van verpozing, trouw aan feesten en plezier." Maar dan slaat het noodlot toe...

Hart van Hubert, gezongen door Jan Decleir, is hier dan weer het vervolg op. In het ziekenhuis maant Hubert zijn hart aan om te blijven pompen: "Geeft kracht, fragiele zak, geeft vuur aan mijn leven." "Blijft pompen, blijft pompen, een toegift in tijd. Geeft zuurstof en asem, ik vraag u respijt."

Den elfde van den elfde: elke zondag om 21.35 uur op Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos