Iedereen beroemd kijkt achter de schermen van THUIS

Iedereen beroemd kijkt achter de schermen van THUIS

'De week van THUIS', van maandag 14 maart tot en met vrijdag 18 maart om 19.40 uur

Vanaf maandag 14 maart duikt Iedereen beroemd een week lang achter de schermen van de populairste reeks van Vlaanderen, THUIS. In de rubriek 'De week van THUIS' maken de kijkers kennis met vooral de mensen die letterlijk achter de schermen van THUIS actief zijn: figuranten Jean en Annie, schminkster Ellen, Wenda en Astrid die op de set werken en Bernadette en Eddy die bij de buitenopnames in Ternat altijd meegluren wat er gebeurt in hun straat. 

Actrice Janine Bischops, Jenny in THUIS, toont het decor waar ze haar eerste woorden uitsprak. En ze vertelt onder andere hoe zij de soap een nieuwe weg deed inslaan door een relevant thema als kanker in het scenario te laten verwerken. Eddy in THUIS, acteur Daan Hugaert, verklapt dat hij ondertussen al twaalf jaar meespeelt in THUIS, hoewel hij oorspronkelijk slechts twee opnames moest doen.

De week van THUIS, van 14 tot en met 18 maart in Iedereen beroemd, om 19.40 uur op Eén

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos