Video | Copy beest: Dieter Coppens test de koude-tolerantie van rendieren

Video | Copy beest: Dieter Coppens test de koude-tolerantie van rendieren

" We hebben een heel grote badkamer hier buiten"

 In de tweede aflevering van het gloednieuwe programma Copy beest wil Dieter Coppens het rendier achterna en test hij zijn enorme weerstand tegen de koude. Dieter Coppens trekt daarvoor op donderdag 18 februari op expeditie in Lapland en probeert met de hulp van een rendierspan drie dagen lang aan de extreem lage temperaturen te weerstaan.

Maar bij temperaturen tot -40 graden is het nog maar de vraag of Dieter het zelf volhoudt. Zeker als je weet dat hij van plan is om de laatste dag in bloot bovenlijf af te leggen. Dat vraagt dus om training! En dat doe je bijvoorbeeld door een sneeuwbad te nemen, zoals je in onderstaand fragment kan zien: "Ik ga een sneeuwbad nemen!": https://www.youtube.com/watch?v=-6vr7RoZQ90

Copy beest, donderdag 18 februari, om 20.40 uur op Eén

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos