VIDEO | BV's willen maar mogen nog altijd niet meespelen bij Tom Lenaerts

VIDEO | BV's willen maar mogen nog altijd niet meespelen bij Tom Lenaerts

Tom zoekt quizkandidaten voor Kalmte kan u redden, maar ook dit jaar mogen Maaike Cafmeyer en Tom Waes niet meedoen

"Ook dit jaar worden er mensen over het hoofd gezien. Uitgesloten en vernederd," vertelt Tom Lenaerts. En inderdaad: Cath Luyten, Tom Waes, Erik Van Looy, Frank Raes, Joy Anna Thielemans, Maaike Cafmeyer, Linde Merckpoel, Stan Van Samang en Philippe Geubels zijn zwaar teleurgesteld in hem. Weer laat Tom hen links liggen in zijn zoektocht naar kandidaten voor het tweede seizoen van zijn quiz Kalmte kan u redden. "Ook dit jaar mogen bekende Vlamingen niet deelnemen aan Kalmte kan u redden. Maar u kan wel meespelen. En tienduizend euro winnen."

Tom Lenaerts gaat op zoek naar gewone Vlamingen die goed kunnen quizzen, en daarenboven hun zenuwen onder controle kunnen houden. In Kalmte kan u redden wordt het stressniveau van de kandidaten namelijk voortdurend gemeten. Diegenen die het kalmst blijven, verdienen de meeste punten. 

Iedereen ouder dan 18 jaar kan zich vanaf nu op de website van Eén als kandidaat inschrijven voor het tweede seizoen van deze razend spannende quiz.

 

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos