VIDEO | Adriaan Van den Hoof presenteert binnenkort nieuwe quiz op Eén

VIDEO | Adriaan Van den Hoof presenteert binnenkort nieuwe quiz op Eén

Kandidaten kunnen zich inschrijven via één.be

Dinsdag 1 maart 2016 — Binnenkort presenteert Adriaan Van den Hoof een gloednieuwe quiz op Eén en hij zoekt daarvoor kandidaten.

Het is na 'Kalmte kan u redden' de tweede quiz die productiehuis Panenka maakt voor Eén. Het wordt een vrolijke quiz met vijf kandidaten. Die kandidaten komen meerdere keren terug en nemen met een beetje geluk 5000 euro mee naar huis. 

Adriaan: “We hebben onze nieuwe quiz al een paar keer geoefend en ik vind 'm echt heerlijk om te spelen. Nooit geweten dat een quiz presenteren zo leuk kon zijn. Het is haast jammer dat ik zelf niet kan meedoen....”

Tom Lenaerts (productiehuis Panenka): “Het is eigenlijk straf dat Adriaan nog nooit een quiz heeft gepresenteerd, want hij heeft echt alles wat je nodig hebt: hij is ad rem, hij is slim, hij is keigoed met kandidaten en hij kan ook nog eens geloofwaardig een quizvraag stellen. Kortom: een beetje zoals ik eigenlijk.”

HOE INSCHRIJVEN:

Mensen die zich geroepen voelen, kunnen zich inschrijven via een.be. Goed met een afdrukknop overweg kunnen en weten dat de hoofdstad van Frankrijk iets met een P is, is alvast meegenomen.

http://www.een.be/programmas/een/schrijf-je-in-voor-een-nieuwe-quiz-met-adriaan-van-den-hoof

NIET VOOR PUBLICATIE:

Adriaan is voorlopig niet beschikbaar voor interviews.

Adriaan Van den Hoof zoekt kandidaten voor zijn gloednieuwe quiz