Via Annemie | Annemie Struyf op Intensieve Zorg

Via Annemie | Annemie Struyf op Intensieve Zorg

" Twee weken lang heb ik meegeleefd op het slopende ritme van de afdelingen Intensieve Zorg op de campus Gasthuisberg in Leuven."

Annemie Struyf neemt de kijker op donderdag 5 februari mee naar de afdeling Intensieve Zorg, in Gasthuisberg, UZ Leuven : “Twee weken lang heb ik meegeleefd op het slopende ritme van de afdelingen Intensieve Zorg op de campus Gasthuisberg. Het is er voortdurend balanceren op de grens tussen leven en dood. Alles is daar letterlijk “intensief”: de hoogtechnologische handelingen, maar ook de spanningen en emoties, de schrik en de opluchting, de vertwijfeling en de hoop. Nog vaak denk ik terug aan Hans, die weigerde een kruisje in zijn agenda te zetten. Aan Viviane die een mango at, en aan baby Vince die voor zijn leven vocht.Twee dingen weet ik zeker. Je kan alleen maar hopen dat je nooit op een intensieve afdeling terecht komt. Maar ook: hopelijk staat er een intensieve afdeling voor je klaar als je leven op het spel staat.”

Drie professoren – Alexander Wilmer, Geert Meyfroidt en Joost Wauters - leiden Annemie binnen in deze intense wereld, waar beslissingen over leven en dood dagelijkse kost zijn.

Via Annemie, donderdag om 20.40 uur op Eén.

Via Annemie is een programma van VRT Televisie voor Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos