Van Gils, Nys & gasten

Van Gils, Nys & gasten

Van Gils & gasten special met veldrijder Sven Nys op 22 september

Maandag 21 september 2015 — Op dinsdag 22 september verandert Van Gils & gasten voor een dag van naam en wordt het Van Gils, Nys & gasten. In deze special ontvangt Lieven Van Gils tweevoudig wereldkampioen veldrijden Sven Nys als centrale gast.

Maar Sven komt niet alleen: hij brengt een hoop bekend volk mee, onder wie Wout Van Aert en Kürt Rogiers. Samen praten ze over Svens carrière, maar kijken ze ook vooruit naar zijn laatste jaar als veldrijder.

De special Van Gils, Nys & gasten: op dinsdag 22 september rond 22.20 uur op Eén.

De gasten

Met onder andere 2 wereldtitels en 9 Belgische titels op zijn naam, heeft Sven Nys heel wat om op terug te blikken. En dat doet hij niet alleen. De kannibaal van Baal brengt veldrijder Wout Van Aert mee - ook wel de kroonprins van het veldrijden genoemd.

Verder komen Paul Herygers, veldritcommentator en zelf topper geweest in het veld, en Roger 'de pattisier' Vandamme, topkok, vriend en grote fan van Sven, langs. Ook Kürt Rogiers kan niet ontbreken: hij ziet Sven als zijn held, en dat gevoel is wederzijds. En de jongste gast van de avond, dat is zoon Thibau Nys.

De special Van Gils, Nys & gasten: op dinsdag 22 september rond 22.20 uur op Eén.