Van Gils & gasten: Cath Luyten neemt in krokusvakantie presentatie even over voor "Cath & gasten"

Van Gils & gasten loopt dit jaar langer: talkshow tot eind juni

Cath Luyten neemt in de krokusvakantie een week lang de presentatie van Van Gils & gasten over van gastheer Lieven Van Gils. Hij neemt dan een weekje vrij om zich op de rest van het seizoen te kunnen concentreren. Van Gils & gasten loopt dit jaar namelijk enkele maanden langer door dan vorige seizoenen, tot eind juni.

In de week van 27 februari presenteert Cath daarom vier dagen lang de talkshow en doopt ze de titel tijdelijk om naar Cath & gasten.

Olivier Goris, netmanager Eén: 

  • Eén is heel tevreden met Van Gils & gasten. Daarom hebben we aan Lieven en zijn ploeg gevraagd om dit jaar langer door te gaan, tot eind juni. Dat is natuurlijk een serieuze inspanning, zo'n twee maanden meer dan vorig jaar. Daarom hebben we beslist om Lieven af en toe wat ademruimte te geven, zoals nu tijdens de krokusvakantie. Top dat iemand als Cath de show een week lang wil presenteren, ik ben benieuwd naar het resultaat!

Cath Luyten:

  • Ik ben heel blij dat Lieven me zijn programma toevertrouwt. Deze week loop ik een avondje met hem mee, bij wijze van stage. Ik kijk er enorm naar uit en beloof plechtig dat ie op zijn beide oren mag slapen.

Lieven Van Gils:

  • Leuk dat Eén ons vroeg om langer door te gaan met Van Gils & gasten. Een mooie bevestiging dat we goed bezig zijn. Zo'n laatavond-talkshow heeft echter een slopend ritme. Om tot eind juni fris te blijven, nemen enkele collega's dan ook af en toe een weekje de presentatie over. Ik ben er zeker van dat Cath in haar geheel eigen stijl Cath & gasten fenomenaal zal presenteren. En daarna kan ik er weer helemaal tegenaan.

 In de paasvakantie zal ook Bart Peeters Van Gils & gasten even overnemen.

Cath & gasten: van maandag 27 februari tot en met donderdag 2 maart rond 22.05 uur op Eén.

 

 

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos