Umesh Vangaver krijgt eigen programma op Eén

Umesh Vangaver krijgt eigen programma op Eén

Bekend van zijn rol in De biker boys

Dit voorjaar krijgt Umesh Vangaver een gloednieuw programma op Eén. Umesh pop-up teevee is een half uurtje televisie met korte reportages die de kijker, volgens Umesh, niet mag missen. Zonder enige ervaring trekt hij daarvoor door Vlaanderen naar allerlei plekken waar op dat moment nieuws te rapen valt. Umesh Vangaver gaf een jaar geleden nog gestalte aan de onhandige fixer Haldis in De biker boys. Binnenkort is het tijd voor zijn eigen programma, een programma van Umesh. 

 

In het programma Umesh pop-up teevee is Umesh ervan overtuigd dat er een echt kijkcijferkanon in hem schuilt. Hij maakt voor het programma, ongehinderd door enige ervaring, korte reportages die de kijker volgens hem moet gezien hebben. Maar dat loopt niet altijd van een leien dakje. Van Wetstraat-journalist tot undercover-reporter, van gameshow-host tot doorwinterde karakteracteur, Umesh doet het allemaal. Met zijn eigen captatiewagen rijdt hij naar waar het nieuws zich afspeelt.

Met vele goede bedoelingen begint Umesh aan elk reportage, maar onderweg struikelt hij al snel over zijn eigen enthousiasme en de uitwerking is helaas niet altijd geslaagd. Maar er mag geen twijfel over bestaan: Umesh gaat het maken. Over enkele jaren heeft Umesh zijn eigen zender en is Umesh pop-up teevee de norm. Of dat hoopt hij toch.

Umesh pop-up teevee is een programma van Koeken Troef! voor Eén

 

Noot voor de redactie: Voorlopig geeft Umesh Vangaver geen interviews. Bedankt om hiermee rekening te houden.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos