Skip to Content
Tweelingbroers uit Iedereen beroemd maken hiphop-single als blijvende herinnering: 'Vier uur bier uur'

Tweelingbroers uit Iedereen beroemd maken hiphop-single als blijvende herinnering: 'Vier uur bier uur'

Vrijdagavond te zien in laatste aflevering van 'De bucketlist'

Komende vrijdag is de laatste aflevering van de rubriek 'De bucketlist' te zien in Iedereen beroemd. De Lierse identieke tweeling Maarten en Thomas liet niemand de voorbije weken onberoerd met hun kleine en grote dromen. Met veel levenslust werkte parkinsonpatiënt Maarten zijn bucketlist samen met Thomas af, vol dingen die ze voor de eerste keer wilden doen of die ze graag nog een keer wilden beleven voordat het lichaam van Maarten verder aftakelt. In deze laatste aflevering vinken de tweelingbroers een gedeelde jongensdroom af: een hiphop-plaatje maken. Omdat ze fan zijn van het genre, omdat een dag in de studio puur plezier is, maar ook omdat het spraakvermogen van Maarten er beetje bij beetje op achteruit gaat.

Met de single 'Vier uur bier uur' brengt de tweeling onder de naam Renders Bros. dezelfde eenvoudige boodschap als bij de volledige bucketlist: geniet van het leven met vrienden en familie, zo lang het kan. In de studio werden ze bijgestaan door toptalenten DJ 4T4 van Het Hof van Commerce, Bobby Ewing van Discobar Galaxie en Stijn, the Performing Artist.

De single is vanaf vrijdagochtend beschikbaar via alle online platformen zoals iTunes, Spotify, Apple Music en Google Play.

'De bucketlist' in Iedereen beroemd: laatste aflevering van de rubriek op vrijdag 8 juni om 19.40 uur. 

Over Eén

Eén is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. Eén wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. Eén voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos