Tom Lenaerts is gastheer van de MIA's

Tom Lenaerts is gastheer van de MIA's

Donderdag 21 januari om 20.40 uur live vanuit Lint op Eén

Televisiemaker, scenarist, regisseur en presentator Tom Lenaerts presenteert op 21 januari de uitreiking van de negende Music Industry Awards (MIA’s). Hij vertelde dat vanmorgen op de VRT-radionetten. " Ze hebben mij gevraagd als presentator en ik heb toegezegd. Eigenlijk moet ik niet zoveel vertellen, ik ben een soort ceremoniemeester, het draait die avond rond de artiesten."

Tom kijkt er alvast naar uit: " Al mijn muzikale helden zijn er. Mijn favoriete Belgische band aller tijden is dEUS, maar Balthazar is ze goed aan 't inhalen. Ze hebben nu vijf MIA-nominaties in de wacht gesleept."

De MIA’s worden uitgereikt tijdens een zinderende live-uitzending op donderdag 21 januari. Deze negende editie van de awardshow blikt terug op het rijk gevulde Vlaamse muzikale jaar 2015.

Niet alleen de jonge heren en -dame van Balthazar, die maar liefst vijf nominaties wisten te verzamelen, zijn erbij donderdag. Ook rapper-raconteur Tourist LeMC is  vijf keer genomineerd. Hij gooide dit jaar hoge ogen met zijn album ‘En route’, en zal kijkers én publiek die avond weten te betoveren met een uniek optreden. 

Verder zal Stan Van Samang, met drie mogelijk te verzilveren nominaties in handen, live het beste van zichzelf geven en de harten van mening melomaan sneller doen slaan. Ook zeker van de partij: nieuwkomer en dance-revelatie Lost Frequencies met eveneens drie nominaties op zak.

De MIA's is een initiatief van Kunstenpunt en VRT.

De MIA's, live op donderdag 21 januari om 20.40 uur op Eén.

#mias2015

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos