THUIS verwelkomt nieuwkomer Sid van Oerle als Kobe Baert

THUIS verwelkomt nieuwkomer Sid van Oerle als Kobe Baert

De voorbije weken dook hij al sporadisch op in THUIS en vanaf nu wordt hij een vertrouwd gezicht voor de kijkers: Kobe Baert (Sid van Oerle), een jongeman van 23 jaar die aan de slag is als chef-kok in De Withoeve. Hij kwam als beste kandidaat uit de sollicitatieronde die Femke en Peter hebben georganiseerd om Julia als kok in De Withoeve te vervangen. Julia (Myriam Bronzwaar) is nog altijd niet teruggevonden nadat ze weken geleden spoorloos verdween. 

Femke en Peter waren onder de indruk van zijn gerecht, gemaakt met eigen gekweekte kruiden. Peter zat echter nog met één bedenking in zijn hoofd: is Kobe familie van Karin Baert? Kobe ontkende en stelde op die manier Peter gerust. 

Kobe leert al snel iedereen van de Withoeve kennen en het is vooral Nancy die enorm gecharmeerd is door hem. Maar waarom liegt Kobe dan en beweert hij Karin Baert niet te kennen? Heeft hij iets te verbergen? 

Lees meer: Maak kennis met acteur Sid van Oerle

THUIS, elke werkdag om 20.10 uur op Eén

Nieuwkomer Kobe wordt gespeeld door acteur Sid van Oerle. Misschien niet meteen een naam die een belletje doet rinkelen bij het grote publiek, dus alvast een kennismaking:

Wie is Sid?

Sid van Oerle begon zijn theaterstudie’s op de Toneelschool van Arnhem en studeerde af aan het RITCS instituut in 2014. Sindsdien werkte hij internationaal samen met oa. Sanja Mitrovic (SER), David Weber-Krebs (DE), Thomas Ryckewaert (BE), Romeo Castellucci (IT) en Peter Brook (GB), en stond hij op alle podia van elk groot Europees theaterfestival. Met zijn eigen performance group Hertenschmerz maakt hij beeldende en fysieke theatervoorstellingen. 

Sid schrijft ook scenario’s voor fictieprojecten. Vorig jaar draaide hij zijn eigen kortfilm Veerman in Noorwegen. Ondertussen schrijft hij aan een nieuw fictieproject en een comedyreeks samen met Pieter Verelst. 

Sid speelde gastrollen in verschillende televisiereeksen waaronder Connie & ClydeDe RidderJézabel (FR), Allemaal ChrisGina & Chantal. Hij was ook te zien in enkle films: Junk of the HeartBrimstoneDe Premier en Storm.

Sinds december 2016 vertolkt hij de rol van de ambitieuze kok Kobe in THUIS

Quote Sid:

" Ik kijk er enorm naar uit om ... de eerste opnames waren erg spannend, maar... de rol van Kobe vind ik..."

THUIS, elke werkdag om 20.10 uur op Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos