Skip to Content
Tatyana Beloy zorgt voor spektakel in 1000 zonnen

Tatyana Beloy zorgt voor spektakel in 1000 zonnen

Nieuwe rubriek vanaf woensdag 1 juli op Eén

Waarom naar een ander land gaan als je ook hier van de vakantie kunt genieten? In de nieuwe 1000 zonnen-rubriek #Thuisblijver bewijst Tatyana Beloy vanaf 1 juli dat thuisblijven even spectaculair kan zijn.

En Wim Lybaert installeert deze week een vierkantemeter-moestuin bij Willy Naessens.

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

Nieuwe rubriek: #Thuisblijver

Iedereen trekt naar het warme en zonovergoten buitenland in juli en augustus. Tenminste, dat lijkt zo als je Facebook of Instagram bekijkt tijdens de zomervakantie. Maar dat koffietje op een zonovergoten terrasje in Rome of die spectaculairste watersplash in dat all-inresort in Turkije, dat kan hier toch ook?

Vanaf woensdag 1 juli bewijst Tatyana Beloy in 1000 zonnen dat thuisblijven even spectaculair kan zijn. In de nieuwe rubriek de #Thuisblijver bewijst ze dat genieten ook in eigen land kan, misschien zelf beter en actiever. En ’s avonds slaap je gewoon lekker terug in je eigen bed.

In de eerste aflevering van #Thuisblijver waagt Tatyana zich aan flyboarden. Hot aan de stranden van Djerba en Rhodos, maar ook gewoon hier thuis. Met een soort snowboard aan je voeten stuwt een waterstraal je tot vijftien meter de lucht in. Springen, duiken en vliegen, op en in het water.

Wordt vervolgd (dagelijks van 29 juni t/m 3 juli))

Anna, Arne en Nic zitten in het laatste jaar van de dansopleiding aan het Koninklijke Conservatorium van Antwerpen. Een dansvoorstelling voor publiek is hun afstudeerproject. 1000 zonnen is erbij als ze vanaf nul de choreografieën aanleren, de stress van de naderende voorstelling ervaren en de adrenalinekick van het podium voelen.

Maandag 29 juni

De Festivalfee
Festivalfee Katrijn Van Bouwel zet haar wellnesstent op op Rock Werchter.

Weg met …
Zanger en presentator Sean Dhondt laat 1000 zonnen meekijken in het fotoalbum van zijn citytrip naar Kopenhagen.

Dinsdag 30 juni

Visite guidée
Elke dinsdag stappen vier kwieke senioren in het busje van Marijn Devalck. Hij brengt hen naar een must see over de taalgrens. De bestemming vandaag is het Ecomuseum in Bois-Du-Luc.

De vierkante eter (deel 1)
De afgelopen maanden heeft moestuingoeroe Wim Lybaert bij een tiental bekende Vlamingen een vierkantemeter-moestuin geïnstalleerd. Elk van hen kreeg de zorg over zijn eigen zaden, planten en potgrond. Wim wil bewijzen dat je met één vierkante meter genoeg hebt om een geweldige maaltijd op tafel te toveren. Zijn missie is dan ook: van elke Vlaming een 'vierkante eter' maken.

Vorige week bleek Bart De Pauw geen fan van erwtjes en ook de look was vermist. Hopelijk gaat het Willy Naessens beter af. Op dinsdag wordt de vierkantemeter-moestuin bij hem thuis geïnstalleerd en ingezaaid.

Woensdag 1 juli

#Thuisblijver

Tatyana Beloy demonstreert in #Thuisblijver dat thuisblijven ook spectaculair kan zijn.

De ambassadier

Dimitri Leue neemt het in de zoo op voor een dier dat al te vaak gewoon gepasseerd wordt. Deze week roept hij op om van de wisent te gaan houden.

Donderdag 2 juli

De vierkante eter (deel 2)

Hoe zit het met de vierkantemeter-moestuin van Willy Naessens? Samen met Wim Lybaert oogst hij het resultaat van zijn inspanningen en maakt hij er een heerlijk gerechtje van.

Wim moedigt iedereen aan om thuis zelf mee te doen en dat te laten weten via #devierkanteeter. De beste oogsters van hun eigen vierkantemeter-moestuin worden op het einde van de zomer bij Wim thuis uitgenodigd op een moestuinfeest.

Vrijdag 3 juli

De wolken
Ook deze week stuurden de kijkers 1000 zonnen enkele knappe wolkenfoto’s op. De 1000 zonnen-tekenaars tekenen hun wolkenfantasie.

12 stielen …
Siegfried De Doncker wordt elke vrijdag in een nieuwe job gedropt. Welke job, dat ontdekt hij pas ter plekke. Hij ondervindt het aan den lijve, want het zijn geen jobs voor watjes.

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

1000 zonnen is een programma van VRT Televisie voor Eén.

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos