Tatyana Beloy toont zich van haar lenigste kant met aerial yoga

Tatyana Beloy toont zich van haar lenigste kant met aerial yoga

1000 zonnen: van maandag 27 tot en met vrijdag 31 juli op Eén

Vrijdag 24 juli 2015 — 1000 zonnen volgt in Wordt vervolgd de hele week lang vijf jongeren met een beperking, die samen met hun begeleiders de Nebelhorn in Duitsland beklimmen - 2240 meter hoog.

Verder laat Dirk Draulans zijn vakantiefoto's van Spitsbergen zien, koken Wim Lybaert en Frank Deboosere samen op de VRT-toren, en waagt Tatyana Beloy zich in #Thuisblijver aan een snelcursus aerial yoga.

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

Wordt vervolgd

1000 zonnen volgt een hele week lang de G-klimmers van Herselt. Vijf jongeren met een beperking zullen samen met hun begeleiders de 2240 meter hoge Nebelhorn in Duitsland beklimmen.

Maandag 27 juli

In Weg met... laat Dirk Draulans ons meekijken in het fotoalbum van zijn bootreis naar Spitsbergen. Festivalfee Katrijn Van Bouwel zet haar wellness-tent op naast het podium van het Sfinksfestival.

Dinsdag 28 juli

Marijn Devalck neemt in Visite Guidée elke dinsdag vier kwieke senioren in zijn busje mee naar een must-see over de taalgrens. Vandaag gaan ze op stap naar het Canal du Centre in Houdeng.

Wim Lybaert gaat in De vierkante eter langs bij Frank Deboosere om samen op de VRT-toren een moestuinbak aan te leggen.

Woensdag 29 juli

In De vrijwilliger is Marie te zien, die naar Thailand trok om er een handje toe te steken in de kinderopvang. 

Tatyana Beloy blijft dan weer in België, en toont in #Thuisblijver dat er in eigen land ook veel te beleven valt. Deze week waagt ze zich aan een snelcursus aerial yoga.

Dimitri Leue neemt het in De ambassadier op voor een dier dat in de zoo vaak weinig aandacht krijgt van bezoekers. Vandaag wil hij iedereen enthousiast laten worden over het steppeslurfhondje.

Donderdag 30 juli

In Weet u nog? kijkt 1000 zonnen terug naar het jaar 1984, een jaar waarin een piepjonge Wendy van Wanten geïnterviewd werd over haar strandoutfit.

Wim en Frank keren terug naar de VRT-toren om te kijken hoe het met de oogst gesteld is, en koken samen iets lekkers.

Vrijdag 31 juli

Siegfried De Doncker krijgt in 12 stielen... elke vrijdag een nieuwe job - en het zijn geen jobs voor watjes. 

In De zandloper wandelt Annick Ruyts over het strand om met mensen te praten - want wie dan over het zand loopt, heeft daar een goede reden voor...

 

1000 zonnen: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

1000 zonnen is een programma van VRT Televisie voor Eén.