Skip to Content
Switch: wie zijn de kandidaten van volgende week?

Switch: wie zijn de kandidaten van volgende week?

Kandidaten uit Hoevenen, Lokeren, Brussel, Wechelderzande en Strombeek tonen volgende week hun beste Switch-skills

Deze zomer is het elke weekdag opnieuw 'Tijd voor een switchke!' met Adriaan Van den Hoof. Elke maandag beginnen vijf kandidaten aan hun Switch-week, met in de dagelijkse jackpot 1000 euro. Volgende week switchen vijf nieuwe kandidaten - met roots in Hoevenen, Lokeren, Brussel, Wechelderzande en Strombeek - de week door. 

In het derde seizoen is Adriaan opnieuw omringd door een resem geweldige, competitieve kandidaten. Adriaan vertelt: "We hebben weer 35 fantastische kandidaten bij elkaar gebracht. Sommigen hadden al zo vaak de Switch Game gespeeld dat ze eens in het echt van plaats wilden wisselen bij een goed antwoord. Dit seizoen kunnen we ons dan ook verwachten aan bijzonder spannende finales met dagelijkse jackpots die alsmaar groter worden."

Een overzicht van de kandidaten van volgende week kunt u vinden onder 'Lees meer'.

Dirk De Smedt (uit Hoevenen)

Dirk De Smedt (47) woont in Hoevenen en werkt als winkelverantwoordelijke in een drankencentrale. Zijn zonen schreven hem in voor Switch. Dirk is een fervente muziekfan en gaat graag naar concerten en festivals. Hij speelt zelf al twintig jaar in de coverband Vic Smetley & the Bastards. Dirk leest graag strips, kaart graag en doet aan omnisport in zijn vrije tijd. Hij heeft ooit meegespeeld in De Familie Backeljau en is grote fan van Den Antwerp.

Ingmar Rogiers (uit Lokeren)

Ingmar Rogiers (29) is afkomstig uit Lokeren en werkt bij Volvo Trucks op de IT-afdeling. Ingmar zit op Tinder en was jarenlang een competitief bowler. Hij gaat graag fietsen en fitnessen in zijn vrije tijd.

Eva Koppen (uit Brussel)

Eva Koppen (27) groeide op in een slagersfamilie uit Geel en woont nu in Brussel. Eva werkt momenteel als stage-coördinator aan de KU Leuven, geeft daar soms ook les en begeleidt studenten bij hun thesis. Ze speelt graag toneel en houdt van schilderen in haar vrije tijd. Eva heeft al zes jaar een relatie met Yannick waarmee ze samenwoont in Brussel. Ze houdt van foute Dance-muziek uit de jaren '90.

Carolien Bex (uit Wechelderzande)

Carolien Bex (25) woont in Wechelderzande en werkt momenteel als kinesiste én leerkracht. Carolien is al negen jaar samen met Wout. Ze houdt van bakken, kledij naaien en weggaan met haar oud-leidingsploeg. Carolien luistert naar de scoutstotem 'Pienter Kapucijnaapje'. Ze heeft een motorrijbewijs en trekt er graag op uit met haar vriend.

Arno Verhaeghe (uit Strombeek)

Arno Verhaeghe (20) woont is Strombeek en studeert momenteel communicatiewetenschappen in Brussel. Arno heeft een relatie met Andreas, die hij op Tinder leerde kennen. Hij is een vaste bezoeker van Aalst Carnaval, de stad waar zijn moeder vandaan komt. Arno is een grote fan van Disney(land) en bezoekt graag pretparken. In zijn vrije tijd bouwt hij graag TV-studio's na in Lego. 

Contacteer ons
Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos