Skip to Content
Switch: wie zijn de kandidaten van volgende week?

Switch: wie zijn de kandidaten van volgende week?

Kandidaten uit Anzegem, Hamme, Lier, Berlare en Boom wagen zich aan een nieuwe Switch-week

Deze zomer is het elke weekdag opnieuw 'Tijd voor een switchke!' met Adriaan Van den Hoof. Elke maandag beginnen vijf kandidaten aan hun Switch-week, met in de dagelijkse jackpot 1000 euro. Volgende week switchen vijf nieuwe kandidaten - met roots in Anzegem, Hamme, Lier, Berlare en Boom - de week door. 

In het derde seizoen is Adriaan opnieuw omringd door een resem geweldige, competitieve kandidaten. Adriaan vertelt: "We hebben weer 35 fantastische kandidaten bij elkaar gebracht. Sommigen hadden al zo vaak de Switch Game gespeeld dat ze eens in het echt van plaats wilden wisselen bij een goed antwoord. Dit seizoen kunnen we ons dan ook verwachten aan bijzonder spannende finales met dagelijkse jackpots die alsmaar groter worden."

Een overzicht van de kandidaten van volgende week kunt u vinden onder 'Lees meer'.

Julie Van Rijckegem (uit Anzegem)

Julie Van Rijckegem (22) woont in Anzegem en werkt als leerplanmaker en (leer)instrumentenontwikkelaar. Ze woont net samen met haar vriend Gerben en zingt regelmatig in een koor en op trouwfeesten. Julie heeft een kuisverslaving en kijkt stiekem graag naar video's waarin mensen puisten uitknijpen.

Elias Deschryvere (uit Hamme)

Elias Deschryvere (19) uit Hamme heeft een Indisch-Vlaamse roots en woont in Hamme. Hij heeft vier halfbroers en -zussen in India en België. Elias stopte met studeren en reisde een hele tijd door Midden-Amerika. Binnenkort vertrekt hij opnieuw op reis. Elias luistert naar de bijnaam "den bruine" in zijn jeugdhuis en houdt van zaalvoetbal, koken en reizen. Hij is zot van reality-programma's. 

Yenz Winckelmans (uit Lier)

Yenz Winckelmans (28) woont in Lier en heeft drie broers - waarvan de voornamen allemaal beginnen met een 'y' - en drie zussen. Hij werkt nu als contentstrateeg en is zeven jaar samen met zijn vriendin Sheila. Yenz houdt van concerten en festivals bezoeken, badmintonnen, lopen, fietsen, reizen en uit eten gaan in zijn vrije tijd. 

Marijn Devlieghere (uit Berlare)

Marijn Devlieghere (26) werkt als medisch vertegenwoordiger en woont in Berlare. Marijn heeft een relatie met Remco, die hem inschreef voor Switch. Hij woont nog bij zijn ouders, maar het kot van zijn vriend is eigenlijk zijn tweede thuis. Remco houdt van voetballen, snowboarden, snookeren en op stap gaan met vrienden in zijn vrije tijd.   

Danny Vercauteren (uit Boom)

Danny Vercauteren (48) woont in Boom en werkt als projectmanager in de verpakkingsindustrie voor brouwerijen en bottelarijen. Danny trouwde in maart met zijn nieuwe liefde Nancy en heeft twee zonen uit zijn vorig huwelijk. Hij speelde zelf lange tijd basketbal en is nu fervent supporter van de Antwerp Giants. Momenteel volgt Danny een opleiding tot stadsgids in Antwerpen. Ieder jaar gaat hij naar Tomorrowland. 

 

Contacteer ons
Over Eén

Eén is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. Eén wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. Eén voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos