Skip to Content
Switch: wie zijn de kandidaten van volgende week?

Switch: wie zijn de kandidaten van volgende week?

Kandidaten uit Herzele, Stevoort, Meerdonk, Lint en Melsele switchen vanaf maandag 30 juli de week door

Deze zomer is het elke weekdag opnieuw 'Tijd voor een Switchke!' met Adriaan Van den Hoof. Elke maandag beginnen vijf kandidaten aan hun Switch-week, met in de dagelijkse jackpot 1000 euro. Volgende week switchen vijf nieuwe kandidaten - met roots in Herzele, Stevoort, Meerdonk, Lint en Melsele - de week door. 

In het derde seizoen is Adriaan opnieuw omringd door een resem geweldige, competitieve kandidaten. Adriaan vertelt: "We hebben weer 35 fantastische kandidaten bij elkaar gebracht. Sommigen hadden al zo vaak de Switch Game gespeeld dat ze eens in het echt van plaats wilden wisselen bij een goed antwoord."

Een overzicht van de kandidaten van volgende week kunt u vinden via 'Lees meer'.

Lotte De Nauw (uit Herzele)

Lotte De Nauw (24) komt uit Herzele en werkt als leerkracht Nederlands in Halle. Ze woont momenteel nog bij haar ouders, maar wil graag gaan samenwonen met haar vriend Bart. Lotte speelt volleybal in competitie en houdt van klarinet spelen, lezen, badminton, lopen en zwemmen in haar vrije tijd. Ze is bang van alles met pluimen. 

Tom Schepers (uit Stevoort)

Tom Schepers (38) woont in Stevoort en is leerkracht elektriciteit en mechanica. Samen met zijn vriendin Dagmar heeft hij twee zonen. Tom houdt van lopen met zijn vriendin, supporteren voor zijn sportende kinderen en kickboksen in zijn vrije tijd. Hij is een fervent klusser en verbouwde zijn eigen huis. Tom is bang van muizen.

Nathalie Rumbeke (uit Meerdonk)

Nathalie Rumbeke (39) woont samen met haar man en twee kinderen in Meerdonk. Ze hebben ook een hond, twee katten en drie schildpadden. Nathalie werkt in het avondonderwijs en geeft daar o.a. de cursus 'praten met apparaten'. In haar vrije tijd speelt ze vaak taxi voor haar kinderen. Ze houdt ook van lezen, supporteren en candycrushen. Nathalie verzamelt kleine parfumflesjes.

Jochen Andries (uit Lint)

Jochen Andries (26) woont in Lint en werkt als boekhouder bij De Lijn. Samen met zijn vriendin Evelyn heeft hij een grote dwergkees 'Jupke' als huisdier, met tevens een eigen instagramaccount. Jochen houdt een bucketlist bij met uitdagingen voor zichzelf en is grote fan van Nederlandstalige muziek en schlagermuziek. In zijn vrije tijd houdt Jochen van op café gaan, volleyballen, Sporza kijken en lopen. 

Aline Heyninck (uit Melsele)

Aline Heyninck (32) woont in Melsele en werkt als algemeen en etalage-vormgeefster bij e5 mode. Aline is getrouwd met Wim en heeft twee kinderen en een stel kippen en konijnen. In bijberoep geeft ze kleur- en stijladvies. Aline houdt van wandelen, toneelspelen en regisseren in haar vrije tijd. 

 

Contacteer ons
Over Eén

Eén is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. Eén wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. Eén voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos