Sven De Leijer zoekt enthousiaste quizzers voor Donderen in Keulen

Sven De Leijer zoekt enthousiaste quizzers voor Donderen in Keulen

Sven De Leijer heeft vanmorgen een oproep voor quizkandidaten gelanceerd: dit najaar presenteert hij op zondagavond een nieuw quizprogramma van Woestijnvis, Donderen in Keulen.

Sven De Leijer: “Over de inhoud van het programma kan ik nog niet te veel verklappen. Ik kan wel zeggen dat feitenkennis belangrijk is, maar geen zorgen: in onze quiz is mensenkennis nóg belangrijker. De kandidaten staan er trouwens niet alleen voor: ik zorg voor hulp van over de hele wereld."

Olivier Goris, netmanager van Eén: “Sven is een absolute topper: bijzonder grappig, razendsnel, vlijmscherp, maar toch altijd charmant. We werken al lang samen, we kennen hem al als politieke reporter van De ideale wereld op Canvas en van het erg succesvolle Vrede op aarde op Eén. Héél blij dat we nu een nieuwe stap zetten met Donderen in Keulen, een nieuw programma van Woestijnvis op Eén, voor zondagavond.”

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos