Steven Van Herreweghe, Pat Krimson, Inge Paulussen en Phara de Aguirre in De allesweter

Steven Van Herreweghe, Pat Krimson, Inge Paulussen en Phara de Aguirre in De allesweter

Donderdag 22 oktober om 20.40 uur op Eén

Dinsdag 20 oktober 2015 — Op donderdag 22 oktober start De allesweter op Eén, met Lieven Scheire als quizmaster. In de eerste aflevering nemen Steven Van Herreweghe, Inge Paulussen, Pat Krimson en Phara de Aguirre het tegen elkaar op. Leugendetector van dienst is Liesa Naert.

Maar wie is de allesweter: Steven, Pat, Inge of Phara? En kunnen de andere kandidaten en het publiek hem of haar ontmaskeren, of houdt de allesweter iedereen voor de gek? 

Als voorsmaakje hieronder alvast een fragment uit de eerste aflevering. Pat Krimson onthult waar zijn artiestennaam eigenlijk vandaan komt, en ook Phara blijkt een geheime naam te hebben...

De allesweter: vanaf 22 oktober elke donderdag om 20.40 uur op Eén.

Speel zelf mee met de app

Ook de kijker thuis kan mee zoeken naar de allesweter met de app. Maak zelf privé chatgroepjes met collega’s, vrienden of familie en speur samen naar de allesweter. Eva Mouton, een van de leugendetectoren, ontwierp hier zelf badges voor die de app-gebruikers kunnen verdienen door mee te spelen. De allesweter-app is te vinden in de iTunes store en in de Google Play store.

De allesweter: vanaf 22 oktober elke donderdag om 20.40 uur op Eén.

 

De allesweter: De waarheid achter Krimson

Pat Krimson
Badge voor de app
Steven Van Herreweghe
Lieven Scheire en Liesa Naert
Leugendetector Liesa Naert
Inge Paulussen
Phara de Aguirre