Speelvogel Toon, lachebekje Marie-Maud en charmante Guy willen een lief

Speelvogel Toon, lachebekje Marie-Maud en charmante Guy willen een lief

Vind je lief: vanaf 27/07 van maandag tot en met donderdag op Eén

Donderdag 23 juli 2015 — Vanaf maandag 27 juli dompelt Vind je lief Vlaanderen onder in de wereld van singles, daten en relaties. Vrijgezellen Toon (30) uit Leuven, Marie-Maud (53) uit Duffel en Guy (40) uit Turnhout gaan in de eerste week op enkele dates - en wie weet vinden ze wel de ware.

Bieke Ilegems staat de kandidaten bij met goede raad, en geeft hen af en toe een duwtje in de juiste richting. Vind je lief kijkt daarbij naar liefde en relaties door de ogen van de socioloog, psycholoog, seksuoloog en matchmaker.

Vind je lief: vanaf 27 juli van maandag tot en met donderdag om 21.40 uur op Eén.

De singles

De singles uit Vind je lief zijn mensen met erg uiteenlopende levens en interesses. Elke week wordt er ingezoomd op drie singles, die de hoofdfiguren van het verhaal zijn.

In de eerste week leren we deze drie singles kennen: Toon (30), Marie-Maud (53) en Guy (40). Toon uit Leuven is een echte speelvogel: hij wil graag een stabiele relatie, maar heeft het moeilijk om voorbij het stadium van flirten te raken. Marie-Maud uit Duffel is een lachebekje die stevig in haar schoenen staat. Na haar scheiding zoekt ze iemand die haar kan aanvullen en doen lachen. En tot slot is er de charmante Guy uit Turnhout: zijn twee tienerzonen komen bij hem op de eerste plaats - maar hij heeft nog genoeg liefde over om aan een aardige vrouw te geven.

De dates

Elke dag gaan de singles met iemand anders op stap. Deze dates zijn geen romantische diners bij kaarslicht, maar echte relatietests: de singles en hun dates moeten spannende spelopdrachten uitvoeren, geïnspireerd op het echte leven.

Maar wie kan hen het meest bekoren: de persoon die ze zelf kozen, de date die hun familie en vrienden naar voren schoven, of de vrijgezel die seksuologe Rika Ponnet en haar team het beste bij de single vinden passen? Wie weet: misschien is een van deze dates wel het begin van iets moois.

Vind je lief: vanaf 27 juli van maandag tot en met donderdag om 21.40 uur op Eén.

Vind je lief is een programma van deMENSEN voor Eén.

 

Vind je lief - Het begin van de zoektocht

Toon
Guy
Marie-Maud