Sorry voor alles neemt Antwerpse Kris beet:  "Dit is freaky!"

Sorry voor alles neemt Antwerpse Kris beet: "Dit is freaky!"

Royal Antwerp FC speelt stadsderby in Kris' tuin zonder zijn medeweten

Adriaan Van den Hoof zegt deze keer Sorry voor alles tegen Kris. Deze 36-jarige communicatiespecialist uit Zoersel is dol op basket en zijn favoriete voetbalploeg Royal Antwerp FC. Hij schreef zich samen in met zijn beste vriend.

Het complot rond Kris bestond uit zijn vriendin Nele, zijn beste vriend - die ook Kris heet -, zijn zus Leen en nog heel wat mensen die maar wat graag deel van het complot wilden uitmaken. Het hoogtepunt van de aflevering was toen Kris ontdekte dat zijn favoriete voetbalploeg een echte stadsderby in zijn tuin had gespeeld, zonder zijn medeweten.

Ontdek hieronder de hoogtepunten van de voorlaatste aflevering van Sorry voor alles.

1. Geen 2 tot de 6e macht voor Kris

Kris denkt dat hij naar een selectiemoment komt voor een andere quiz op Eén: 2 tot de 6e macht. Maar er is helaas geen Bart De Pauw die hem opwacht, wel een lege ruimte met een stoel in. Kris wordt gevraag daar even plaats te nemen…Kort daarna krijgt hij de verrassing van zijn leven: de muur gaat de hoogte in en Kris ontdekt dat zijn vrienden en familie hem allemaal zitten op te wachten. 

2. De waarzegster: "Dit is freaky!"

In de eerste ronde “Gezegd is gezegd” test Sorry voor alles of Kris trouw blijft aan zijn eerder gedane uitspraken tijdens een selectiegesprek voor een fake programma, dat als smoes diende voor Sorry voor alles. Daar vertelt hij dat hij niet in waarzegsters gelooft – en er al zeker niet zijn gedrag voor zou aanpassen .

Tijdens een bezoek van Kris aan een Antwerps marktje wordt hij aangesproken door een waarzegster die hem een korte, gratis consult wil geven. Zij krijgt allerlei kostbare info door via de zus van Kris – die via een oortje de waarzegster in de juiste richting stuurt. Kris is onder de indruk:

Zij weet dat wij op vakantie gaan naar Canada. Dit is freaky!

Maar dat is niet alles: de waarzegster geeft hem ook een paar duidelijke voorspellingen mee. Kris raakt zo onder de indruk dat hij toch iets doet wat hij zelf niet verwacht...

3. Niet betalen op restaurant

Hoe reageer je wanneer je op restaurant merkt dat mensen vertrekken zonder betalen? Kris laat tijdens het selectiegesprek weten dat hij dit altijd zal melden. Maar doet hij dat ook echt wanneer het voorvalt en die mensen net voordien heel aangename mensen waren?

4. Waar is mijn auto? 

Wat kan je doen met de reservesleutels en een identieke kopie van de wagen van je kandidaat? Een serieuze mindfuck uithalen…. Kris gaat nog even boodschappen doen, maar vindt bij het buitenkomen zijn wagen niet meer terug.

Die is ondertussen verplaatst naar de compleet andere kant van de parking – en wordt dan ook nog eens geblokkeerd door een fruit- en groentenwagen. Op die wagen staat dan weer het antwoord op een van de vragen die Kris in de tweede ronde gesteld krijgt.

5. Tippetappetippetappe

Kris volgt regelmatig logopedielessen bij stemcoach Bernadette Timmermans. Sowieso durven er tijdens zo’n stemles al wel eens gekke dingen gebeuren, maar dat kan nog wel wat extremer wanneer Sorry voor alles zich ermee bemoeit.

Neemt Kris klakkeloos een vreemde en foutieve uitspraak van het woord "naïef" over? En hoeveel keer zal hij stoppen voor de stagiaire aan wie hij galant voorstelde haar wel even naar huis te brengen met de wagen?  Het meisje kreeg de opdracht zoveel mogelijks stops bij Kris te forceren - het werd een iets langere rit naar huis dan gewoonlijk.

6. Vijf keer op de foto met Danira 

Kan Danira Boukhriss vijf keer op de foto met Kris, zonder dat hij ooit iets door heeft? Geen tactiek is te vreemd om haar op de foto te krijgen met Kris. Danira:

Dat was kei spannend. Kijk hoe hard ik aan het trillen ben…

7. Kris brengt nietsvermoedend eigen single uit 

Kris krijgt tijdens de logopedieles heel wat specifieke opdrachten voorgelegd, die gaandeweg resulteren in de perfecte lyrics voor zijn eigen hitsingle. Er wordt een producer op losgelaten, en het resultaat van deze hitsingle “Full Permission” is vanaf nu op de Facebookpagina van Sorry voor alles te vinden en via iTunes te downloaden.

8. Een echte stadsderby in je tuin

Als rasechte Royal Antwerp FC-fan een stadsderby tegen ‘den Beerschot’  in je eigen tuin moeten missen? Het overkomt Kris. Zijn favoriete voetballers en diens meest geduchte tegenstanders lopen rond in zijn huis, kleden zich om in zijn slaapkamer, spelen een match in zijn eigen tuin en douchen zich nadien nog in zijn badkamer. Kris moest het helaas allemaal missen...

9. De prijzen van Kris

Kris vertrekt terug naar Zoersel met gigantisch veel potten speculoospasta, trekrugzakken voor zijn reis naar Canada, een abonnement voor den Antwerp, een smartwatch en een Nespressomachine met alle toebehoren.

Sorry voor alles: volgende week zondag 16 oktober de voorlopig laatste aflevering om 20.30 uur op Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos