Philippe Geubels doorbreekt taboes in nieuw programma op Eén

"Eén van de grootste uitdagingen in mijn carrière"

Maandag 24 oktober 2016 — Voor het nieuwe programma Taboe gaat Philippe Geubels elke week op bezoek bij mensen waar je eigenlijk niet mee mag lachen, om er vervolgens samen met hen toch mee te lachen. In een unieke mix tussen human interest en comedy wordt elke keer een ander taboe aangepakt. Het idee is ontsproten uit de koker van Bart Cannaerts, die in Philippe Geubels de perfecte vertolker ervan vond. Elke week wordt de kijker ondergedompeld in een nieuwe wereld waar ontroering en humor elkaar voortdurend omarmen. Zo gaat Philippe langs bij mensen met een mentale beperking en terminale patiënten.

 

Olivier Goris, netmanager Eén

"Luid gejuich bij Eén. In de eerste plaats omdat een topper als Philippe Geubels een programma gaat maken voor Eén. Maar ook omdat het vertrekt van een erg leuk en spannend idee. Het kleurt wat buiten de lijntjes, maar dan is Philippe op zijn best. Én we krijgen ook een nieuwe kant van hem te zien, als iemand die met veel warmte en empathie, oprecht nieuwsgierig is naar de verhalen van andere mensen. Ik kijk geweldig uit naar deze opwindende samenwerking."

 

Philippe Geubels, stand-upcomedian en televisiemaker

"Dit programma wordt voor mij als komiek een van de grootste uitdagingen in mijn carrière, het heet dan ook niet voor niks Taboe"

Taboe is het eerste programma van Philippe Geubels voor Eén en wordt gemaakt door Panenka. Het zal ten vroegste in het najaar van 2017 op antenne zijn.