OPROEP: Mathias Vergels en Nawfel Bardad-Daidj uit THUIS dagen Vlaanderen uit

OPROEP: Mathias Vergels en Nawfel Bardad-Daidj uit THUIS dagen Vlaanderen uit

“Wij willen winnen”, nieuwe rubriek in 1000 zonnen vanaf midden juli

Gisterenavond doken Mathias Vergels en Nawfel Bardad-Daidj, de twee superpopulaire jonge acteurs die in THUIS Lowie en Adil spelen, voor het eerst op in 1000 zonnen. En wel met een uitdaging voor de kijkers.

Mathias (24) en Nawfel (27) zijn niet alleen collega’s, maar ook goede vrienden. Ze voelen elkaar blindelings aan, maken elkaars zinnen af, en werpen zich als jonge honden op elk been dat hen wordt toegeworpen. Maar ze zijn allebei ook uiterst competitief ingesteld. Waar en hoe ze het ook tegen mekaar opnemen, ze willen allebei absoluut winnen. En dat bracht 1000 zonnen op een idee: een nieuwe rubriek, “Wij willen winnen!”. 

Mathias en Nawfel willen winnen van mekaar, en dus dagen ze de kijkers uit: “Bedenk een spannende, orginele, gevaarlijke of verrassende wedstrijd voor ons”. Ze doen de oproep vastgebonden, hangend aan een boomtak, dus ze menen het: hoe gekker hoe liever. In de bomen of onder de grond, in een fabriekshal of op een kamp van de jeugdbeweging, heet of koud, droog of nat: ze doen alles. Vanaf half juli is hun tweestrijd wekelijks te volgen in 1000 zonnen.

OPROEP
Elke kijker, elk bedrijf, elke vereniging mag zich kandidaat stellen om Mathias  en Nawfel een originele wedstrijd te bezorgen waarin ze mekaar kunnen af troeven. Surf naar één.be/1000zonnen en geef jouw uitdaging door. 

 

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos