OPROEP Eén| Maak drie minuten televisie voor een miljoen kijkers

OPROEP Eén| Maak drie minuten televisie voor een miljoen kijkers

Iedereen beroemd en OpenVRT zoeken onbekend talent

Dit voorjaar schenkt Iedereen beroemd elke week drie minuten zendtijd weg aan onbekend creatief talent. Iedereen beroemd zoekt samen met Studio OpenVRT verfrissende en vernieuwende video's van telkens drie minuten. Uit alle inzendingen krijgen uiteindelijk twaalf ideeën een plek in het uitzendschema van Iedereen beroemd. De twaalf uitverkorenen krijgen tips van ervaren televisiemakers én een budget. 

Wie voelt zich geroepen?

Iedereen kan zich inschrijven en alle grenres zijn hierbij welkom: animatie, human interest, fictie, satire, stop motion, vox pop, een portret, een kookrubriek, een quiz, een column, een tekenfilm, een poppenspel, een videoclip, verborgen camera, een sketch, een natuurdocumentaire, een musical… Inschrijven kan tot 6 februari 2017 via http://www.openvrt.be/

Meerdere ideeën insturen kan, met een maximum van drie ideeën. De finale selectie wordt bekendgemaakt op 27 februari 2017. Meer info via info@openvrt.be. 

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos