OPROEP | Help Lieven Scheire de allesweter te ontmaskeren

OPROEP | Help Lieven Scheire de allesweter te ontmaskeren

Lieven Scheire is op zoek naar sympathieke duo's die hem kunnen helpen in zijn quiz De allesweter. In het programma nemen vier bekende Vlamingen het tegen elkaar op, maar De allesweter is geen gewone quiz: een van de kandidaten krijgt alle antwoorden ingefluisterd via een oortje. Om de andere BV’s ook een kans te geven op de overwinning is Lieven op zoek naar duo’s die de allesweter moeten onthullen.

Per aflevering maakt zo’n duo kans op een mooie geldprijs als ze in deze missie slagen. De duo's hoeven geen enkele vraag te beantwoorden, hun opdracht bestaat enkel uit het ontmaskeren van de allesweter. 

Zie je het als iemand liegt? Ruik je leugens van op afstand?
Schrijf je dan nu samen met een vriend, vriendin of familielid in voor De allesweter! Dit kan via http://www.een.be/programmas/de-allesweter/stel-je-kandidaat

De opnames zijn gepland tussen half september en begin november. De selectiedagen vinden plaats in augustus.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos