Op de man af: Saartje Vandendriessche ziet af voor nieuw programma

Op de man af: Saartje Vandendriessche ziet af voor nieuw programma

Vandaag stond Saartje Vandendriessche met angszweet onderaan de oude kerncentrale van Kalkar (Duitsland) voor opnames van haar nieuwe programma Op de man af. Dat maakte ze zonet bekend via haar Twitterkanaal met de tweet:

Dit jaar wordt een jaar vol sportieve uitdagingen waar ik mij helemaal in kan uitleven en zeker als ik het tegen een man mag opnemen @een #opdemanaf

Bijhorende foto van Saartje die in de lucht bengelt, doet vermoeden dat ze dit jaar ver zal gaan voor haar programma. In Op de man af neemt Saartje het elke week op tegen een man in een sportieve uitdaging. Voor het programma had ze al zware trainingen en opnames voor de schaatsdiscipline "Crashed ice", en oefent ze nu voor het klimmen. Saartje Vandendriessche:

"Het wordt een heerlijk jaar, met een hele rits uitdagingen waar ik echt voor uit m'n pijp moet komen, zowel mentaal als fysiek. Het is hard afzien, maar tegelijkertijd vind ik het geweldig. Ik wil tonen dat ik een uitdaging tegenover een man zeker aankan als vrouw."

Op de man af is ten vroegste in 2018 te zien op Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos