Skip to Content
Op de man af: Saartje Vandendriessche ziet af voor nieuw programma

Op de man af: Saartje Vandendriessche ziet af voor nieuw programma

Vandaag stond Saartje Vandendriessche met angszweet onderaan de oude kerncentrale van Kalkar (Duitsland) voor opnames van haar nieuwe programma Op de man af. Dat maakte ze zonet bekend via haar Twitterkanaal met de tweet:

Dit jaar wordt een jaar vol sportieve uitdagingen waar ik mij helemaal in kan uitleven en zeker als ik het tegen een man mag opnemen @een #opdemanaf

Bijhorende foto van Saartje die in de lucht bengelt, doet vermoeden dat ze dit jaar ver zal gaan voor haar programma. In Op de man af neemt Saartje het elke week op tegen een man in een sportieve uitdaging. Voor het programma had ze al zware trainingen en opnames voor de schaatsdiscipline "Crashed ice", en oefent ze nu voor het klimmen. Saartje Vandendriessche:

"Het wordt een heerlijk jaar, met een hele rits uitdagingen waar ik echt voor uit m'n pijp moet komen, zowel mentaal als fysiek. Het is hard afzien, maar tegelijkertijd vind ik het geweldig. Ik wil tonen dat ik een uitdaging tegenover een man zeker aankan als vrouw."

Op de man af is ten vroegste in 2018 te zien op Eén.

Over VRT 1

VRT 1 is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. VRT 1 wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. VRT 1 voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
[email protected]

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

VRT 1
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos