Nog minstens 4 jaar Blokken op Eén

Nog minstens 4 jaar Blokken op Eén

Vanavond zendt Eén de 4713de aflevering van Blokken uit. Meteen ook het einde van intussen al het 22ste seizoen uit de reeks. Na al die jaren is het succesvolle spelprogramma met Ben Crabbé uitgegroeid tot één van de sterkhouders van de vooravond. En dat gaat nog een hele tijd zo blijven, want Eén, productiehuis deMENSEN en Ben Crabbé beslisten om nog zeker vier jaar verder te gaan.

Afgelopen seizoen stemde opnieuw een trouw publiek af op Blokken. Vorig jaar brak Blokken nog een kijkcijferrecord met maar liefst anderhalf miljoen kijkers voor een bijzondere aflevering in het kader van Music For Life. Meer dan reden genoeg om nog minstens vier jaar door te gaan met de langstlopende quiz uit de Belgische tv-geschiedenis. Eén-netmanager Olivier Goris kijkt uit naar de verdere samenwerking: 

Blokken is een unicum op de Vlaamse televisie, presentator Ben Crabbé absoluut ook. Blokken is en blijft een ijzersterk puzzelstuk in het aanbod van Eén, ook de volgende jaren, en daar zijn we ongelooflijk blij mee.

 

Hiermee wordt ook de jarenlange, nauwe samenwerking van VRT met Ben Crabbé verder gezet. Hij zal naast Blokken ook andere programma’s maken met deMENSEN voor VRT. Blokken-presentator Ben Crabbé ziet het helemaal zitten om nog zeker vier jaar door te gaan met zijn populaire tv-quiz: 

Ik ben zeer tevreden dat we er intussen al 22 jaar elke dag opnieuw zijn voor de mensen. Nog altijd met even veel goesting als in het begin. We zijn een apart eilandje in het tv-landschap. Al hebben wij geen referendum nodig om door te gaan, we maken nog zeker vier jaar goeie televisie. Van een Blokxit is nog lang geen sprake!”

 

De laatste aflevering van het 22ste Blokken-seizoen, straks om 18u30 op Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos