Nieuw gezicht in THUIS

Nieuw gezicht in THUIS

Maak kennis met Joren De Witte, vertolkt door Mathieu Carpentier

Op woensdag 22 november duikt het gloednieuwe personage Joren De Witte voor het eerst op in THUIS. Joren is de 16-jarige neef van Sam, en zal gespeeld worden door het jonge talent Mathieu Carpentier. De THUIS-kijker hoorde Sam en Tim de voorbije weken al vaker praten over Joren, de neef van Sam. Sam kreeg onlangs van haar moeder Veerle het slechte nieuws dat haar broer Bill en zijn vrouw Elke uit elkaar gaan. En dat is allesbehalve leuk voor hun zoon Joren.

Hoe komt Joren het leven van Sam en Tim binnengewaaid?

De moeder van Joren verlaat het gezin en dat zorgt ervoor dat zijn vader eronder doorgaat. Joren vlucht naar zijn grootmoeder Veerle. Hij verandert van een vrolijke tiener naar een in zichzelf gekeerde jongen die zijn toevlucht zoekt in gaming. Veerle zou alles doen voor haar kleinzoon maar een tiener opvoeden valt haar te zwaar. Dus vraagt ze haar dochter Sam om hulp.

Hoewel Sam de laatste jaren geen hechte band had met haar broer en neef, wil ze haar familie helpen. Maar Tim vindt Joren een bedreiging voor zijn eigen gezin. Sam is echter zo vastberaden dat ze de mening van Tim naast zich neerlegt. Het zal dan ook niet lang duren voor Tim ontdekt dat Sam Joren ontmoet. En dan barst de bom helemaal.

Wie is Mathieu?

De jonge, vrij onbekende acteur Mathieu Carpentier (21) speelt Joren en wordt de komende maanden een vertrouwd THUIS-gezicht. Mathieu woont in Sint-Genesius-Rode. Zijn eerste opnames zijn al even achter de rug:“De eerste dag viel veel beter mee dan ik op voorhand kon hopen. Wel spannend want dit was echt helemaal nieuw voor me. Maar iedereen was echt supervriendelijk. De collega's hebben me warm ontvangen en eens op de set viel alle stress weg en was het volop plezier maken."

THUIS, elke werkdag om 20.10 uur op Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos