Skip to Content
MIA’s-nieuws: presentatoren en line-up bekend

MIA’s-nieuws: presentatoren en line-up bekend

 

Op dinsdagavond 30 januari 2018 worden de Music Industry Awards van 2017 uitgereikt tijdens een zinderende show op Eén en live vanuit Paleis 12 in Brussel.

Ontdek hieronder het glamoureuze presentatieduo van de liveshow, de enthousiaste gastvrouw van de Sector Awards en de veelbelovende line-up.

Julie Van den Steen en Adriaan Van den Hoof presentatieduo van de liveshow

Julie Van den Steen, MNM-presentatrice en Adriaan Van den Hoof, presentator van Sorry voor alles op Eén, presenteren samen de liveshow. Ze kijken er alvast naar uit.

Julie:

'Ik ben supernerveus om dit te doen maar ook superblij dat ik deze kans krijg! Heel veel zin in de MIA’s met Adriaan.'

Adriaan:

‘De MIA’s zelf hosten, dat is toch weer een beetje een droom die uitkomt, meer rock-'n-roll kan het niet worden in mijn leven, denk ik!'

Voor Julie zijn deze MIA's haar vuurdoop, voor Adriaan niet. Samen met Eva Daeleman assisteerde hij al eens presentator Marcel Vanthilt.

Eva De Roo gastvrouw van de Sector Awards

Tijdens de Sector Awards worden er prijzen uitgedeeld in vijf categorieën: Artwork, Auteur/Componist, Live act, Muzikant en Videoclip. Die uitreiking wordt in goede banen geleid door Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo. De Sector Lifetime Achievement Award, die daar ook wordt overhandigd, gaat dit jaar naar de Ancienne Belgique.

 

Tijdens de liveshow worden er MIA's uitgereikt in twaalf categorieën: Album, Alternative, Dance, Doorbraak, Groep, Nederlandstalig, Pop, Solo vrouw, Solo man, Urban, Vlaams populair en Hit van het jaar. Raymond van het Groenewoud wordt in de show ook gehuldigd met de Lifetime Achievement Award voor zijn indrukwekkende muzikale carrière.

Unieke optredens van Lost Frequencies, Oscar And The Wolf, Coely en vele anderen

De line-up voor de elfde editie van de MIA’s is rond. Acht genomineerde artiesten en bands hebben hun optreden tijdens de liveshow op 30 januari in Paleis 12 toegezegd. 

De affiche ziet eruit als volgt:

  • Bazart
  • Niels Destadsbader
  • Coely
  • Lost Frequencies
  • Oscar And The Wolf
  • Tamino
  • Blanche
  • Raymond van het Groenewoud

 

Tickets voor de show zijn beschikbaar via een.be/mias.

 

 

De awardshow: op dinsdag 30 januari om 20.40 uur live op Eén

De MIA's is een initiatief van de VRT en Kunstenpunt

 

Facebook: facebook.com/demias

Instagram: @de_mias

Twitter: @mias_awards

#mias2017

Over Eén

Eén is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. Eén wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. Eén voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos