MIA's 2016: Dit zijn de genomineerden voor 'Hit van het jaar'

MIA's 2016: Dit zijn de genomineerden voor 'Hit van het jaar'

Vanochtend hebben VRT en Kunstenpunt de genomineerden voor de felbegeerde MIA ‘Hit van het jaar’ bekendgemaakt. Tegelijkertijd lanceerde Eén ook een oproep om mini-videoclips te maken van de genomineerde nummers en ze online te delen. De MIA 'Hit van het jaar' wordt op 2 februari uitgereikt tijdens de tiende editie van de Music Industry Awards 2016, live op Eén en voor het eerst vanuit Paleis 12. Tickets voor de liveshow zijn nog beschikbaar via paleis12.com

De genomineerden in alle andere categorieën worden bekendgemaakt op 2 januari. Vanaf dan kan er gestemd worden op de artiesten.

Hit van het jaar

De nummers die kans maken om verkozen te worden tot ‘Hit van het jaar’ zijn:

  • Beautiful Life – Lost Frequencies feat. Sandro Cavazza
  • Goud - Bazart
  • Horizon – Tourist LeMC feat. Spiritually Wally
  • Howling at the moon - Milow

Musical.ly

Eén roept alle kijkers op om zich achter hun favoriete 'Hit van het jaar' te scharen door van het nummer een Musical.ly-clip te maken. De opdracht is simpel: muziekliefhebbers uploaden via de app Musical.ly hun beste dansmoves, lip syncs of persoonlijke videoclips op een van de vier - of op alle vier - genomineerde hits van het jaar, met de hashtag #mias2016. De leukste clips kunnen de uitzending op 2 februari halen. Nog niet vertrouwd met Musical.ly? De app is gratis beschikbaar via de iOS App Store, Google Play Store en Amazon App Store.

  • Website: een.be/mias
  • Facebook: de MIA’s
  • Twitter: @mias_awards #mias2016
  • Instagram: de_mias #mias2016

 

De MIA's: op donderdag 2 februari om 20.40 uur live op Eén.

De MIA's is een initiatief van VRT en Kunstenpunt.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos