UPDATE | Geen België-Spanje, thema- uitzending 'Wat nu? Vragen na Parijs' vervroegd naar vanavond

UPDATE | Geen België-Spanje, thema- uitzending 'Wat nu? Vragen na Parijs' vervroegd naar vanavond

Na THUIS, om 20.40 uur op Eén

Dinsdag 17 november 2015 — Door de verhoogde terreurdreiging wordt de vriendschappelijke voetbalwedstrijd België-Spanje vanavond niet gespeeld, en dus ook niet uitgezonden op Eén. Het programmaschema voor vanavond wordt daarom sterk aangepast. Zo zendt Eén vanavond al de thema-uitzending ' Wat nu? Vragen na Parijs' uit. 

Hieronder de aangepaste programmatie voor vanavond:

  • 20.40 uur: Wat nu? Vragen na Parijs

Onmiddellijk na THUIS start de thema uitzending 'Wat nu? Vragen na Parijs', die eerder voor woensdagavond werd aangekondigd. Phara de Aguirre en Martine Tanghe geven inzicht in de gebeurtenissen van vorige vrijdag en de voorbije dagen, en proberen in te schatten wat dit voor ons en voor de samenleving betekent. 

Wat is de impact op ons dagelijkse leven? Phara en Martine laten zich ook inspireren door vragen van kijkers. Die kunnen nog steeds bezorgd worden via vragennaparijs@een.be.

  • 21.55 uur: De Ridder

Nieuwe aflevering van de bekende politieserie met Clara Cleymans als Helena De Ridder. (Seizoen 3, aflevering 5: "Een activist van 59").

Inhoud van de aflevering: Tijdens een betoging tegen genetisch gemodicifeerde organismen (ggo's) wordt een preiveld van de universiteit vernield. De charismatische professor Kloosters werpt zich op als een welbespraakte verdediger van de actievoerders. Maar de actie ontaardt in doodslag en geweld. In het drugsonderzoek observeert de lokale recherche een aantal drugspanden. Helena laat zich op sleeptouw nemen door de sympathieke inspecteur Stevens.

  • 22.45 uur: Het Journaal Laat

Meer informatie volgt nog in de loop van de dag.