Lieven is klaar voor Van Gils & gasten

Lieven is klaar voor Van Gils & gasten

Relevant en verrassend, vanaf 31 augustus op Eén

Vanaf maandag 31 augustus legt Eén de televisieavond aangenaam neer met de nieuwe talkshow Van Gils & gasten. Gastheer Lieven Van Gils heeft het met zijn gasten over alles wat er op dat moment in Vlaanderen en de wereld leeft.

Sommige media spreken van een "toptransfer". Lieven neemt het beste van Reyers laat en stopt voor Eén meer dan ooit de ‘talk’ in zijn talkshow. Lieven ontvangt zijn gasten zoals hij ze thuis ontvangt. Ze praten over wat Vlaanderen en de wereld boeit. Buitengewoon en toch gewoon gezellig samen met elkaar praten over de dingen die ertoe doen.

Na de Ronde van Frankrijk en een hoogtestage in de Zuid-Amerikaanse Andes is Lieven in maximale vorm om te starten met Van Gils & gasten. De eerste week brengen onder andere Maaike Cafmeyer, Willy Sommers, Goedele Liekens en Jan Mulder de nodige inhoud mee. 'Ampersanden' wordt het nieuwe werkwoord: gasten aan tafel met elkaar laten praten is dé opdracht voor Lieven. Op zoek naar relevante en verrassende gesprekken.

Van Gils & gasten: vanaf 31 augustus van maandag tot en met donderdag om 22.00 uur op Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos