Jubileum van Frank en Simonne in THUIS: feest of flop?

Jubileum van Frank en Simonne in THUIS: feest of flop?

Meeslepende seizoensfinale THUIS op vrijdag 26 juni op Eén

Dinsdag 23 juni 2015 — Op vrijdag 26 juni valt het doek over het twintigste seizoen van THUIS op Eén. In de laatste week wordt alles in gereedheid gebracht voor het grote jubileumfeest van Frank en Simonne, die twintig jaar samen zijn. Speciaal voor de gelegenheid keren Franky en Bianca even terug naar huis. En enkele oude geheimen worden eindelijk onthuld ...

Frank en Simonne: feest ...

Al maanden wordt er gesproken over het jubileumfeest van Frank en Simonne. In Zus & Zo zijn de voorbereidingen volop aan de gang, en zowel Peggy en Renzo als Waldek en De Kabouters werken aan een speciale act.

Bianca en Franky komen speciaal voor de gelegenheid nog eens naar België. Het jubileum zou wel eens het eerste feest kunnen worden waarop alle kinderen van Frank en Simonne aanwezig zijn, ook Simonnes verloren dochter Sam. Frank en Simonne dromen al luidop van een unieke familiefoto. Maar Yvette ontbreekt nog steeds op de gastenlijst ...

... of flop?

Maar hoe meer het feest nadert, hoe meer ruzie het feestkoppel maakt. Frank ligt opnieuw in de clinch met Luc en zijn gedrag werkt serieus op de zenuwen van Simonne. Ondanks de waarschuwingen van Simonne blijft Frank zich in de nesten werken.

Simonne hoopt dat de terugkeer van Franky de sfeer zal doen keren, maar wat een blij weerzien had moeten worden, draait helemaal anders uit. Na een heftige confrontatie tussen vader en zoon trapt Frank het razend af.

Julia razend op Luc

Na de pijnlijke ontmaskering van Luc stort de wereld van Julia in. Ze is razend op Luc, maar vervloekt  zichzelf omdat ze zich opnieuw heeft laten inpakken door zijn charmes. Ook Lowie vertrouwt zijn vader voor geen haar meer. Hij neemt contact op met detective Thomas Smith, om eindelijk te weten wat er in Mexico echt gebeurd is met zijn moeder, Leontien. Kan Luc verhinderen dat Lowie de waarheid te horen krijgt? Of is het hek van de dam?

Peter wordt huisbaas

Nu Peter Luc opzij heeft gezet, voelt hij zich de koning te rijk. Als alleenheerser kan hij nu zijn plannen voor de Zus & Zo ongestoord tot uitvoering brengen. Ook Femke straalt, want zij wordt gepromoveerd tot bedrijfsleider van Bomans Events & Projects, al zal die naam waarschijnlijk snel verdwijnen.

Met een brede glimlach en vol enthousiasme lichten Peter en Femke hun huurders in dat Peter vanaf nu de huisbaas is.  Wie had ooit gedacht dat Rosa en Peggy nog heimwee zouden hebben naar de tijd dat Luc het voor het zeggen had? Hun toekomst wordt plots heel onzeker en het lijkt voor beide dames alsof ze in hun ergste nachtmerrie zijn terecht gekomen …

Gelukkig getrouwd

Marianne is dolverliefd en gelukkig getrouwd met William. Ze kijkt ernaar uit om samen met de man van haar leven aan een nieuw hoofdstuk te beginnen in Toscane. Voor ze die stap zet, wil ze op gepaste wijze afscheid nemen van iedereen die haar dierbaar is. Haar kinderen, kleinkinderen, Jenny en Leo, Nancy, en ook van Geert. Hélène vreest echter dat er meer zit achter de verzoeningspoging van Marianne …

Spanning in de lucht

Hoe graag Judith het ook wil ontkennen, er hangt wel degelijk romantische spanning in de lucht tussen Toon en Judith. Toon lijkt voor het eerst sinds lang weer enige verliefdheid toe te laten en loopt op wolkjes. Judith, daarentegen, is helemaal in de war en probeert de opborrelende gevoelens weg te duwen. Maar kan ze bij een volgende confrontatie opnieuw weerstaan aan de charmes van Toon, of laat ze zich toch verleiden?

Nieuw seizoen start op 31 augustus

Het nieuwe seizoen van THUIS start op maandag 31 augustus om 20.10 uur. Op zondag 30 augustus brengt Eén om 20.00 uur al een heruitzending van de spannende seizoensfinale.

De seizoensfinale van THUIS: op vrijdag 26 juni om 20.10 uur op Eén.

THUIS is een programma van VRT Televisie voor Eén.

Marianne (Leah Thys) en William (Luk De Koninck) (c) VRT
Simonne (Marleen Merckx) (c) VRT
Toon (Bill Barberis) en Judith (Katrien De Ruysscher) (c) VRT
Luc (Mark Willems) en Lowie (Mathias Vergels) (c) VRT