Jeroen Meus, Tine Embrechts en Sven De Leijer liegen erop los in 1ste aflevering van De 3 wijzen

Jeroen Meus, Tine Embrechts en Sven De Leijer liegen erop los in 1ste aflevering van De 3 wijzen

Zondagavond 9 april op Eén

Vanaf zondagavond 9 april is het legendarische De 3 wijzen te zien op Eén. De eerste aflevering belooft al meteen hilarisch te worden, met grote namen als wijzen: Jeroen Meus, Tine Embrechts, en Sven De Leijer laten zich van hun meest leugenachtige kant zien.

Welke wijze maakt de kandidaten iets wijs en wie vertelt de waarheid? Kandidaten Dirk (38) en Lot (19) proberen dat zo goed mogelijk in te schatten. De kandidaat die dat het beste kan, gaat naar huis met een mooie geldprijs. Kobe Ilsen leidt als presentator alles in goede banen. 

Wie als kijker thuis wil meespelen met De 3 wijzen om zo een gadget uit de aflevering te winnen, kan na elke uitzending terecht op de website van Eén, waar wekelijks een nieuwe quiz op verschijnt. 

De 3 wijzen: vanaf zondagavond 9 april om 20.30 uur op Eén.

De 3 wijzen is een programma van Dedsit voor Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos