In Vind je lief gaan Pieter, Nancy en Danny op zoek naar ware liefde

In Vind je lief gaan Pieter, Nancy en Danny op zoek naar ware liefde

Vind je lief: van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén

Vanaf maandag 18 juli dompelt Vind je lief Vlaanderen weer onder in de wereld van singles, daten en relaties. Na de terugblik in de kick-off afleveringen de afgelopen week, begint voor vrijgezellen Pieter (30) uit Meerhout, Nancy (46) uit Schoten en Danny (57) uit Antwerpen deze week de zoektocht naar ware liefde.

Ook dit seizoen begeleidt Bieke Ilegems de kandidaten met goede raad, en geeft hen af en toe een duwtje in de juiste richting. Bieke wordt bijgestaan door seksuologe en relatiebemiddelaar Rika Ponnet, contextueel relatietherapeut Jasmien Peeters en klinisch seksuoloog en psychotherapeut Sam Geuens.

Vind je lief: vanaf 12 juli van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén.

De singles

Ook dit seizoen zoomt Vind je lief elke week in op drie kandidaten, die de hoofdfiguren van het verhaal zijn.

Deze week maken we kennis met Nancy (46), Pieter (30) en Danny (57): drie van de 850,000 singles in Vlaanderen die op zoek zijn naar een lief. Nancy uit Schoten maakte een moeilijke periode door na haar scheiding en het overlijden van haar ouders. Ze hoopt en geloof dat er nog een liefdevolle partner voor haar te vinden is, en heeft een hechte band met haar 17-jarige dochter. Pieter uit Meerhout is van nature een beetje verlegen, en hoopt door zijn deelname aan Vind je lief het duwtje in de rug te krijgen dat hij nodig heeft. De sportieve Danny uit Antwerpen staat aan de vooravond van zijn pensioen. Hij plant graag nog vele verre reizen, het liefst van al met een leuke vrouw aan zijn zijde. 

De dates

Nancy, Danny en Pieter gaan deze week met drie verschillende dates op stap: op maandag ontmoeten ze iemand die door relatie-expert Rika Ponnet en haar team werd uitgezocht, dinsdag hebben ze een afspraak met de single die ze zelf hebben uitgekozen tijdens het singles-evenement, en op woensdag volgt een date met de vrijgezel die naar voren werd geschoven door vrienden en familie. Deze dates zijn echte relatietests: de koppels moeten enkele opdrachten volbrengen die gebaseerd zijn op het echte leven. 

Aan het eind van de week mogen de kandidaten kiezen met wie ze de leukste tijd hebben beleefd. Willen ze deze persoon beter leren kennen en stappen ze met hun date in de auto op weg naar geluk, of zoeken ze toch nog even verder?

Vind je lief: vanaf 12 juli van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén.

Vind je lief is een programma van deMENSEN voor Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos