In Vind je lief gaan Geert, Deuces en Ivan op zoek naar de ware

In Vind je lief gaan Geert, Deuces en Ivan op zoek naar de ware

Vind je lief: van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén

Vorige week zagen we in Vind je lief hoe Liesbeth, Gregory en Lars het liefdespad bewandelden. Deze week is het de beurt aan makelaar Geert (29) uit Temse, verpleegkundige Deuces (33) uit Geel en schipper Ivan (47) uit Houthulst. Tijdens hun zoektocht worden ze met raad en daad bijgestaan door presentatrice Bieke Ilegems en het team van relatie-experte Rika Ponnet. Na drie afwisselende relatietesten wacht er voor de winnaar aan het eind van de week een reis naar Bulgarije.

Vind je lief: van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén

De singles

In Vind je lief maken we deze week kennis met Geert (29), Deuces (33) en Ivan (47). Openhartige makelaar Geert uit Temse is een professionele verkoper, maar slaagt er tot op heden niet in om de belangrijkste deal van zijn leven te sluiten. Zijn vorige relaties liepen telkens na een aantal maanden op de klippen en lieten Geert achter met heel wat twijfels. Verpleegkundige Deuces uit Geel werd op haar 22ste mama van een dochter. Zij en haar toenmalige partner gingen niet lang daarna uit elkaar, en sindsdien heeft Deuces geen serieuze relatie meer gehad. Om niet opnieuw gekwetst te worden, houdt ze geïnteresseerde mannen tegenwoordig op veilige afstand. Ivan uit Houthulst leidt geen evident leven. Als schipper is hij steeds drie weken op het water en vervolgens drie weken thuis. In Vind je lief hoopt hij een vrouw te vinden die daarmee om kan gaan, iets wat in zijn vorige relaties vaak onmogelijk bleek. Die slechte ervaringen zorgen ervoor dat eerlijkheid en vertrouwen de twee belangrijkste eigenschappen zijn die Ivan zoekt in een vrouw.

De dates

Op maandag worden de drie singles gekoppeld door Rika Ponnet en haar team. De duo’s krijgen een pikante relatietest voorgeschoteld, die hen op een speelse manier uitdaagt om over intimiteit en seksualiteit te praten. Bij deze test worden direct de grenzen van de comfortzone afgetast, niet vanzelfsprekend op een eerste date.

Op dinsdag is het voor Deuces, Geert en Ivan een blij weerzien met hun favoriet van het speeddate-event. Voor de relatietest van vandaag moeten de koppels een spreekbeurt geven over hun job aan een klas schoolkinderen. Ze komen in een namiddag te weten hoe gepassioneerd hun date over zijn of haar werk kan praten en hoe vlot er wordt omgegaan met kinderen.

Op woensdag gaan de drie singles op stap met de keuze van hun familie en vrienden. In Aalst krijgen ze van Bieke de opdracht om met een budget van 200 euro samen te gaan shoppen en een mooie outfit voor elkaar uit te zoeken voor een casual chic tuinfeest. Geert en Ivan zijn geen grote fan van winkelen. Als dat maar goed komt…

Op donderdag kiezen de kandidaten hun favoriete date van de afgelopen drie dagen. Met wie hadden Deuces, Geert en Ivan de beste connectie en met wie spelen ze dus het eindspel? Er wachten hen een aantal spannende opdrachten op een golfterrein. De winnaars mogen samen op reis naar Bulgarije, maar voor de verliezers is er ook nog altijd kans op een mooie relatie.

Vind je lief: van maandag tot en met donderdag om 21.10 uur op Eén.

Vind je lief is een programma van deMENSEN voor Eén.

Over Eén

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Lesley Hernalsteen
02 741 58 45
lesley.hernalsteen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het persportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos