Skip to Content
Iedereen zijn dag in Iedereen beroemd: kijkers maken met hun smartphone nieuwe rubriek #Dedag

Iedereen zijn dag in Iedereen beroemd: kijkers maken met hun smartphone nieuwe rubriek #Dedag

"Hoe was jouw dag?" Hoe vaak krijg of stel je die vraag aan het einde van je dag aan je partner, je kinderen, je buurvrouw of je collega op de trein? Vanaf dinsdag 6 maart kan het antwoord simpel zijn: "kijk maar eens naar mijn filmverslagje in Iedereen beroemd vanavond!"

Het Eén-programma Iedereen beroemd pakt vanaf vandaag twee keer per week uit met de gloednieuwe rubriek én gelijknamige app #dedag. Elke dinsdag en elke vrijdag ziet de kijker 's avonds het resultaat van hetgeen mensen via de app in de loop van de dag hebben doorgestuurd. De ideale manier om te voelen wat er die dag in Vlaanderen heeft geleefd.

Dat kunnen zowel kleine als grote gebeurtenissen zijn, zoals de eerste kop koffie of gekke kantooravonturen. Of kleine opdrachten die Iedereen beroemd elke week geeft via de app: hoe wapen jij je tegen de vrieskou of hoe vier jij Pasen bijvoorbeeld. Uit alle smartphonefilmpjes die die dag zijn binnengelopen via de app, maakt de redactie de mooiste selectie voor antenne. Vlaanderen ontdekt zo hoe bepaalde kijkers gebeurtenissen of de actualiteit van die dag ervaren.

De app

#Dedag is een interactietool ontwikkeld door VRT Innovatie waarmee de gebruikers heel makkelijk en binnen een veilige omgeving video's en foto's kunnen doorsturen. De app is gratis te downloaden in de Appstore: https://apple.co/2oMC86a of in de Google Play store: http://bit.ly/2Ff4a4r.

 

#dedag, nieuwe rubriek vanaf 6 maart elke dinsdag en vrijdag in Iedereen beroemd, om 19.40 uur op Eén. 

#Dedag, app gratis te downloaden in de Appstore en in de Google Play Store.

 

Over Eén

Eén is het grootste televisienet van de VRT en het meest populaire in Vlaanderen. Eén wil het publiek informeren, inspireren en verbinden. Het is er voor alle Vlamingen van jong tot oud in al hun eigenheid en verscheidenheid. Eén voelt en voedt de hartslag van de Vlaamse samenleving door mediagebruikers te benaderen vanuit een nabijheid en een maatschappelijke betrokkenheid. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar begrijpen in een wereld van versnippering. Het brengt nieuws en duiding, human interest, eigen fictie, ontspanning met maatschappelijke meerwaarde en sport.

Voor pers (opgelet: kijkersvragen worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Robin De Veen
robin.deveen@vrt.be

Voor kijkers en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Eén
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos